Πήγε στους Dragons να πουλήσει λαμπατέρ-πολυεργαλείο: Ζήτησε 300.000 και ξέσπασαν σε γέλια (vid)

Newsroom
Πήγε στους Dragons να πουλήσει λαμπατέρ-πολυεργαλείο: Ζήτησε 300.000 και ξέσπασαν σε γέλια (vid)
Έξαλλος έγινε ο εφευρέτης με τη συμπεριφορά των Dragons που δεν φάνηκε να ενθουσιάζονται με το προϊόν του.

Ένα αστείο περιστατικό συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του Dragons’ Den. Ένας εφευρέτης πήγε να παρουσιάσει ένα λαμπατέρ το οποίο ανάβει με κουμπιά από το κινητό, έχει φίλτρο άνθρακα για να καθαρίζει την ατμόσφαιρα ενώ θα μπορεί κανείς να κάνει τηλεμεταφορά αρώματος... ακόμα κι αν βρίσκεται κάποιος στην Αμερική.

Αφού τελείωσε τη παρουσίαση του, ζήτησε από τους επενδυτές το αστρονομικό ποσό των 300.000 ευρώ. Στο άκουσμα της τιμής οι Dragons ξέσπασαν σε γέλια, μη μπορώντας να πιστέψουν όσα άκουγαν.

Όταν κατάλαβε ότι δεν θα υπάρχει deal o εφευρέτης παρομοίασε τον εαυτό του με τον Στηβ Τζομπς ενώ δεν δίστασε και να τους ευχαριστήσει που δεν τους άρεσε το design του προϊόντος του. «Όταν ο Στηβ Τζομπς σχεδίαζε αυτό το καινοτόμο προϊόν στη Nokia, κάποιοι γελούσαν» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, είδε την πόρτα της εξόδου και όταν μιλούσε με τον Σάκη Τανιμανίδη δεν δίστασε να τα χώσει τους Dragons λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το προϊόν του είναι πολλά έτη μπροστά και εκείνοι δεν μπόρεσαν να το καταλάβουν.

Όπως είπε, το πιστεύει πολύ και παρά το χλευασμό που δέχεται, σε λίγα χρόνια θα βγάζει εκατομμύρια.