Ο Αναγνωστόπουλος κόντεψε να πνιγεί στο Survivor: «Με έπιασε πανικός, δεν γυρίζει κανένας», είπε κλαίγοντας (vid)

Newsroom
Ο Αναγνωστόπουλος κόντεψε να πνιγεί στο Survivor: «Με έπιασε πανικός, δεν γυρίζει κανένας», είπε κλαίγοντας (vid)
Ο Αναγνωστόπουλος έπεσε άτσαλα στο νερό, στο χθεσινό Survivor All Star και κόντεψε να πνιγεί.

Επεισοδιακό ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, καθώς το αγώνισμα της ημέρας είχε πολύ δυνατές επαφές. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι Μαχητές να αποχωρήσουν και να μην ολοκληρωθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία του reality επιβίωσης...

Πέρα όμως από αυτό, υπήρξε και ένα άλλο περιστατικό, όταν ο Αναγνωστόπουλος αντιμετώπισε τον Κορόμι, ο οποίος τελικά νίκησε.

Οι δύο παίκτες από την μικρή εξέδρα που γινόταν η μάχη, έπεσαν κάπως άτσαλα στο νερό και ο μισθοφόρος ήπιε νερό, με αποτέλεσμα να αισθανθεί οτι πνίγεται και να υψώσει τα χέρια του για βοηθάει.

Ο αντίπαλός του που πανηγύριζε εκείνη την ώρα, δεν αντιλήφθηκε τί συνέβη και χρειάστηκε να περάσουν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να καταλάβει τι γίνεται και οι υπόλοιποι να του φωνάξουν να τον πιάσει. Μάλιστα κάποιοι βούτηξαν μέσα στο νερό για να τον καταφέρουν.

Στη συνέχεια, ο Αναγνωστόπουλος, όπως μπορείτε να δείτε στο video, την ώρα που ήταν οι γιατροί του παιχνιδιού από πάνω του έλεγε κλαίγοντας πως ήπιε νερό και πανικοβλήθηκε, επειδή δεν του έδινε σημασία κάποιος.