Αποχώρησαν οι Μαχητές από τον αγώνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας: «Δεν το έχω ξαναδεί αυτό» είπε ο Λιανός (vid)

Newsroom
Αποχώρησαν οι Μαχητές από τον αγώνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας: «Δεν το έχω ξαναδεί αυτό» είπε ο Λιανός (vid)
Με αναπάντεχο τρόπο έληξε το αγώνισμα της Πέμπτης στο Survivor All Star, αφού η μπλε ομάδα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το παιχνίδι εξαιτίας unfair play.

«Χαμός» επικράτησε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star καθώς το αγώνισμα με έπαθλο φαγητού δεν ολοκληρώθηκε. Συγκεκριμένα το παιχνίδι με τίτλο «σπρώξε τον αντίπαλο», όπου ένας παίκτης από κάθε ομάδα προσπαθεί να κάνει τον αντίπαλο να χάσει την ισορροπία του, δεν ολοκληρώθηκε στους 10 πόντους αλλά έληξε με σκορ 8-6 υπέρ της ομάδας των Μαχητών.

Ο λόγος που έγινε αυτό είναι γιατί υπήρχαν κάποιοι τραυματισμοί. Ωστόσο η ομάδα των Μπλε που κέρδισε δεν απόλαυσε το έπαθλο του «Survivor», που ήταν πέντε κομμάτια πίτσα και το παραχώρησε στην αντίπαλη ομάδα.

«Τους κερνάμε τις πίτσες για να απαλύνουν τις πληγές τους» λέει ενοχλημένος ο Γιώργος Ασημακόπουλος αναφορικά με το έπαθλο φαγητού.

Μαζί τους συμφώνησαν και οι συμπαίκτες τους, αποχωρώντας από τον αγώνα με νικητές τους Κόκκινους. Η απόφασή τους δημιούργησε αντιδράσεις και ακολούθησε μία έντονη συζήτηση με τον έναν να μιλά πάνω στη φωνή του άλλου. «Δεν το έχω ξαναδεί αυτό» σχολίασε με τη σειρά του ο Γιώργος Λιανός.