Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για το μέλλον της Ασημίνας και της Δαλάκα στο ριάλιτι επιβίωσης (vid)

Newsroom
 Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για το μέλλον της Ασημίνας και της Δαλάκα στο ριάλιτι επιβίωσης (vid)
Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν άμεσα από παιχνίδι όταν πιάστηκαν να χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τους κανόνες.

Στην αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα αναφέρθηκε ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός από τον Άγιο Δομίνικο, όπου βρίσκεται.

Οι δύο παίκτριες αποβλήθηκαν άμεσα από παιχνίδι όταν πιάστηκαν να χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς.

«Τρέχουμε πανικόβλητοι με τα γυρίσματα γιατί είχαμε αυτή την ιστορία με τα διπλά συμβούλια που προέκυψαν και χάσαμε μια μέρα γυρισμάτων. Προσθέσαμε και μια μέρα για να προλάβουμε και δεν παίρνουμε ανάσα», είπε ο Γιώργος Λιανός στον Sfera FM.

Απαντώντας για το αν οι δύο κοπέλες αναμένεται να επιστρέψουν τελικά στο παιχνίδι, ο ίδιος εξήγησε ότι: «Δεν ξέρω ρε παιδιά, δε νομίζω να ξαναμπούν η Ασημίνα και η Δαλάκα. Ήταν μια συμφωνία που έκαναν όλοι οι παίκτες πριν φύγουν από την Αθήνα. Ότι αν προκύψει κάποιο θέμα με επικοινωνία, αποφάσισαν όλοι ότι αν πιαστεί κάποιος θα ζητήσουν την αποβολή του παίκτη από το παιχνίδι».