ΝΔ για την χειρονομία Βαρεμένου στην Καραμανλή: «Θύμισε εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής»

Newsroom
ΝΔ για την χειρονομία Βαρεμένου στην Καραμανλή: «Θύμισε εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής»
Την επίσημη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας έφερε το πρωινό επεισόδιο ανάμεσα στον Γιώργο Βαρεμένο και την Άννα Καραμανλή.

Ανακοίνωση για τη χειρονομία του Γιώργου Βαρεμένου στην Άννα Καραμανλή κατά την διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΪ εξέδωσε η Νέα Δημοκρατίας κατηγορώντας για σεξιστική επίθεση τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, σε αυτήν αναφέρει ότι θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής.

«Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή!», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. Η πρωτόγνωρη επίθεση, που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας. Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει, στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ.