Τα... μαζεύει ο Φραγκολιάς για την λευχαιμία: «Συγγνώμη, άλλο ήθελα να πω» (vid)

Newsroom
Τα... μαζεύει ο Φραγκολιάς για την λευχαιμία: «Συγγνώμη, άλλο ήθελα να πω» (vid)
Αντιδράσεις προκάλεσε ο Κώστας Φραγκολιάς με την δήλωσή του ότι πέρασε λευχαιμία, με αποτέλεσμα να το μαζέψει στην σημερινή (2/2) εκπομπή που συμμετέχει.

Ο Κώστας Φραγκολιάς εξήγησε πως η λευχαιμία δεν αποτέλεσε δικό του πρόβλημα υγείας αλλά ενός αρκετά κοντινού του προσώπου.

Κατά την διάρκεια της χθεσινή εκπομπής «Happy Day», είπε χαρακτηριστικά: «Με τη λευχαιμία ας πούμε που είχα λίγο κάτι πριν έξι χρόνια, ήθελε 200 χιλιάρικα». Αυτή η δήλωσή του είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί πάρα πολλά μηνύματα, όπως επίσης και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Ρεγγίνα Μακέδου δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση του Κώστα Φραγκολιά. Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη δήλωσή του και έγραψε: «Και μέσα σε όλα υπάρχει και ΑΥΤΟΣ! Ντροπή σου! 1400 Έλληνες τον χρόνο νοσούν με λευχαιμία και νοσηλεύονται σε δημόσια κυρίως νοσοκομεία με μηδενική συμμετοχή! Ντροπή σου! Ασέβεια σε μας που το περάσαμε. Ασέβεια στους γιατρούς μας και τις κλινικές μας. Έλα να τα πούμε μαζί αν θες που έχεις βήμα και λες ό,τι λες. Που λίγο κάτι είχες λευχαιμία. Έλα να μιλήσεις με μένα που είχα πολύ λευχαιμία 3 χρόνια τώρα. ΝΤΡΟΠΗ. Έχω πάρει δεκάδες μηνύματα από ανθρώπους με λευχαιμία».

Σήμερα, λοιπόν, ο Κώστας Φραγκολιάς ξεκαθάρισε τι ακριβώς έχει συμβεί. Όπως είπε ο ίδιος στον «αέρα» του «Happy Day», άλλο ήθελε να πει και άλλο είπε κατά λάθος.

«Μου έστειλαν πολλά μηνύματα. Το λάθος είναι δικό μου και να ζητήσω κιόλας συγγνώμη γιατί ήθελα να πω ότι το “είχα ψάξει” και όχι ότι το “είχα περάσει”. Το πέρασε ένας πολύ δικός μου άνθρωπος πριν πολλά πολλά χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φραγκολιάς.