«Πόλεμος» στα σχολεία του Βόλου: Συμμορία 20 ατόμων έκανε επίθεση με καδρόνια, τραυματίστηκε καθηγήτρια

Newsroom
«Πόλεμος» στα σχολεία του Βόλου: Συμμορία 20 ατόμων έκανε επίθεση με καδρόνια, τραυματίστηκε καθηγήτρια
Μια καθηγήτρια στο 5ο ΓΕΛ τραυματίστηκε από τζάμι, ευτυχώς ελαφρά, ενώ στα σχολεία γίνεται έρευνα για τους μαθητές που απουσίαζαν από τα μαθήματα χθες μετά τις 11 .

Συμμορία 20 κουκουλοφόρων με μηχανάκια «χτύπησε» τρία σχολεία του Βόλου. Επιτέθηκαν με καδρόνια και προξένησαν υλικές ζημιές στο 3ο ΕΠΑΛ , στο 7ο ΓΕΛ και οι περισσότερες ζημιές προκλήθηκαν στο 5ο ΓΕΛ.

Οι διευθυντές των σχολείων θα υποβάλλουν μηνήσεις κατ΄αγνώστων. Πρόκειται για 20 άτομα συμμορίας με εξωσχολικούς και μαθητές.

Σπάσανε κλειδαριές από τα σχολεία, έκαναν «ντου» και με τα καδρόνια ρήμαξαν τζάμια, πόρτες, κιγκλιδώματα. Καθηγητές και μαθητές ακούγοντας την φασαρία ταμπουρώθηκαν στις αίθουσες.

Μια καθηγήτρια στο 5ο ΓΕΛ τραυματίστηκε από τζάμι, ευτυχώς ελαφρά, ενώ στα σχολεία γίνεται έρευνα για τους μαθητές που απουσίαζαν από τα μαθήματα χθες μετά τις 11 . Τα επεισόδια έγιναν χθες μεταξύ 11 και 1μμ. «Δεν μπορώ να κατανοήσω αυτή την συμπεριφορά. Η υπόθεση θα διαλευκανθεί», δήλωσε ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας στα gegonota. news.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μέλος της συμμορίας ήταν μαθητής γενικού λυκείου Βόλου που ταυτοποιήθηκε και μάλιστα πρόσφατα είχε προταθεί αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος γιατί είχε «βαρύ σχολικό μητρώο».