21,5 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την επική γκάφα Αμερικανίδας: Ανακάτεψε χλωρίνη με ξύδι και δημιούργησε βλαβερό αέριο (vid)

Newsroom
21,5 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την επική γκάφα Αμερικανίδας: Ανακάτεψε χλωρίνη με ξύδι και δημιούργησε βλαβερό αέριο (vid)
Η κοπέλα αποφάσισε να μιλήσει για την εμπειρία της στο TikTok. Εξήγησε πως ήταν ένα τραγικό λάθος που θα μπορούσε να φέρει σε κίνδυνο αυτή και τα μέλη της οικογένειας της.

Μια κοπέλα σόκαρε τον κόσμο του TikTok, μετά το βίντεο που αποφάσισε να δημοσιεύσει. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η κοπέλα, ανακάτεψε κατά λάθος χλωρίνη και ξύδι.

Η ανάμειξη αυτών των δύο υλικών προκάλεσε την δημιουργία ενός αερίου, που είναι αρκετά βλαβερό, σε περίπτωση που το αναπνεύσεις.

Όπως εξήγησε η κοπέλα, την περίοδο των εορτών αποφάσισε να καθαρίσει την κουζίνα, ώστε να είναι προετοιμασμένη για να μαγειρέψει. Βέβαια αυτή η προσπάθεια της πήρε τελείως διαφορετική τροπή από την αναμενόμενη.

@silkalmondmilk_ers My grandparents were just gassed to be spending time with us #christmasspirit #stupidity ♬ original sound - Samantha ;)

Μόλις η κοπέλα συνειδητοποίησε το λάθος που έκανε, έτρεξε να φωνάξει στα μέλη της οικογένειας της, να μην πάνε στην κουζίνα. Έτσι κλειδώθηκαν σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού, μέχρι να εξατμιστεί το επικίνδυνο αέριο.

Το βίντεο έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο στην πλατφόρμα, καθώς έχει συγκεντρώσει 21,5 εκατομμύρια προβολές.

Το περιστατικό σόκαρε τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που δεν γνώριζαν πως η ανάμειξη των δυο υλικών, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας.