Το πρώτο μήνυμα του Μάριου Πριάμου στην Καρολίνα: «Θα συναντήσει αυτούς που θέλει να συναντήσει» (vid)

Newsroom
Το πρώτο μήνυμα του Μάριου Πριάμου στην Καρολίνα: «Θα συναντήσει αυτούς που θέλει να συναντήσει» (vid)
Το πρώτο σχόλιο του Μάριου Πριάμου Ιωαννίδη στο Survivor All Star για την Καρολίνα Καλύβα που αποχώρησε.

Η Καρολίνα Καλύβα εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται εκτός Survivor All Star και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης καλείται να ξεπεράσει την απουσία της. Οι δυο παίκτες δέχθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν την παρατήρηση του παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργου Λιανού επειδή πιάστηκαν στα… πράσα πολύ προσωπικών τους στιγμών σε καλύβα που βρήκαν μέσα στη ζούγκλα.

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της Καρολίνας στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (29/1), ο Μάριος μοιράστηκε δυο λόγια καρδιάς με το τηλεοπτικό κοινό απευθείας στην κάμερα του Survivor All Star.

Ειδικότερα, ο παίκτης των Διάσημων εξομολογήθηκε: «Από το συμβούλιο αποχώρησε η Κάρολ. Αν το περίμενα ή όχι, ήμουν μεταξύ του Τάκη και της Καρολίνας είναι η αλήθεια. Πίστευα ότι δεν θα έφευγε ο Μαρτίκας και έδινα πολύ λίγες πιθανότητες στον Ασημακόπουλο όπως ανέφερα και στον Γιώργο Λιανόστο συμβούλιο. Ήμουν μεταξύ των δύο παιδιών και τελικά αποχώρησε η Κάρολ».

«Της εύχομαι να είναι καλά, να φάει για όλους μας και οι σχέσεις και οι φιλίες δεν χάνονται! Είμαστε σε ένα παιχνίδι που έχει μια αρχή ακι ένα τέλος και όποτε είναι να φύγει ο καθένας θα φύγει και θα βγει έξω και θα συναντήσει αυτούς που θέλει να συναντήσει» συμπλήρωσε ο Μάριος για την αποχώρηση της Καρολίνας από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.