O θρυλικός Hulk Hogan έχει χάσει την αίσθηση των ποδιών του μετά από επέμβαση στην πλάτη (vid)

Newsroom
O θρυλικός Hulk Hogan έχει χάσει την αίσθηση των ποδιών του μετά από επέμβαση στην πλάτη (vid)
Ο δημοφιλής παλαιστής αποκάλυψε πως μετά από μια επέμβαση που έκανε στην πλάτη, έχασε μερικώς την αίσθηση των ποδιών του.

Πόσες μνήμες ξυπνούν όταν αναφέρεται κάποιος στον θρυλικό σταρ του WWE, Hulk Hogan. Μια ολόκληρη γενιά στην Αμερική έχει συνδέσει την παιδική και εφηβική ηλικία με τον παλαιστή του κατς.

Το χαρακτηριστικό του μούσι, η μοναδική σωματοδομή και η απίστευτη εκρηκτικότητα του ήταν μερικά από τα στοιχεία που τον κατέστησαν αρκετά αγαπητό στους θαυμαστές. Όπως ο «The Rock», έτσι και αυτός εκμεταλλεύτηκε την σωματοδομή του και συμμετείχε σε αρκετές ταινίες του Hollywood.

Δυστυχώς όμως τα νέα που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά. Πιο συγκεκριμένα, ο παλαιστής έκανε πρόσφατα μια επέμβαση στην πλάτη, στην οποία χρειάστηκε να κοπούν κάποια νεύρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Hogan να χάσει την αίσθηση του σώματος του από την μέση και κάτω.

Την είδηση την έκανε γνωστή ο συναθλητής και πολύ καλός του φίλος Κερτ Ανγκλ, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του στο Youtube σχετικά με αυτό το θέμα.

«Ο Hulk έκανε μια επέμβαση στην πλάτη, στην οποία έπρεπε να του κόψουν κάποια νεύρα. Τον είδα να χρησιμοποιεί μπαστούνι και θεώρησα πως έχει απίστευτους πόνους στην πλάτη. Τελικά δεν μπορεί να αισθανθεί τίποτα».

Βέβαια όλο αυτό είναι αρκετά οξύμωρο, καθώς πρόσφατα ο Hogan εμφανίστηκε σε σόου του WWE, μόλις πριν λίγες μέρες. «Έπρεπε να σφίξει τα δόντια του. Αυτός και το WWE είναι συνώνυμα. Έχει δώσει τα πάντα για αυτό το σπορ», συμπλήρωσε ο Κερτ Ανγκλ.