Χατζηδάκης για υποκλοπές: «Πίσω από την ιστορία κρύβονται κάποιοι Κλουζώ»

Newsroom
 Χατζηδάκης για υποκλοπές: «Πίσω από την ιστορία κρύβονται κάποιοι Κλουζώ»
Ο κ. Χατζηδάκης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «όλα αυτά τα οποία έγιναν, ήταν αποτελέσματα δραστηριοτήτων εναντίον του πρωθυπουργου».

Για το θέμα των υποκλοπών πήρε θέση ο κ. Χατζηδάκης. Καθώς το όνομα του εμπλέκεται στην υπόθεση, ο υπουργός εργασίας τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Επτά», του ERTNEWS.

«Προφανώς είναι ένα λάθος το οποίο ζημιώνει την κυβέρνηση, όλη αυτή η ιστορία των παρακολουθήσεων», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης.

«Έχω πει ότι προφανώς κανένας δεν ενοχλείται πιο πολύ, από ότι ενοχλούμαι εγώ σε αυτό το επίπεδο, διότι είναι πολύ άσχημο να ξέρεις ότι κάποιος παρακολουθεί κάθε φράση σου, κάθε επικοινωνία σου», συνέχισε, απαντώντας σε ερώτηση για το γεγονός ότι παρακολουθούνταν ο ίδιος.

«Πίσω από αυτή την ιστορία, κατά τη δική μου γνώμη, είναι κάποιοι όπως τους χαρακτήρισα πράκτορες 000 της συμφοράς, κάποιοι «Κλουζώ», οι οποίοι εξάντλησαν το κατασκοπευτικό τους δαιμόνιο πάνω μου, για να αποδείξουν τίποτα, ένα μηδέν ολοστρόγγυλο. Εγώ μιλάω με διάφορους συνεργάτες μου, φίλους μου κλπ. Όπως αποδεικνύεται από όσους διάβασαν τους διαλόγους, λέω να κάνουμε κάτι σοβαρό, κάτι δίκαιο, κάτι αντικειμενικό, κάτι ωφέλιμο για τη χώρα. Δεν προκύπτει κάτι άλλο».

Ο κ. Χατζηδάκης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «όλα αυτά τα οποία έγιναν, ήταν αποτελέσματα δραστηριοτήτων εναντίον του πρωθυπουργού».

Αναφορικά με παρακολούθησή του, είπε ότι «δεν έχει νόημα να αρχίσουμε να σεναριολογούμε δημοσίως. Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει καμία ανάμειξη. Από εκεί και πέρα ο ίδιος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη από το καλοκαίρι, από την ιστορία Ανδρουλάκη κι αμέσως έκανε δεκτές τις παραιτήσεις του γενικού γραμματέα του και του διοικητή της ΕΥΠ».

«Από τη μια πλευρά έρχεται η αντιπολίτευση, η οποία ζητάει από μένα να πω ότι ο πρωθυπουργός είναι υπεύθυνος, ό, τι θα σημαίνει αυτό. Από εκεί και πέρα για την αντιπολίτευση, ιδιαίτερα την αξιωματική, ήταν προφανές ότι την ενδιέφερε να πέσει η κυβέρνηση. Εγώ από την άλλη πλευρά λέω ότι «ναι, κύριοι», ήταν ένα λάθος. Δεν εμπλέκεται το πρωθυπουργός».