Δήλωση «βόμβα» Καρoλίνας: «Τι θα κάνει ο Μπο, θα με σκοτώσει; Δεν με αφορά η Ελευθερίου» (vid)

Newsroom
Δήλωση «βόμβα» Καρoλίνας: «Τι θα κάνει ο Μπο, θα με σκοτώσει; Δεν με αφορά η Ελευθερίου» (vid)
Οι νέες δηλώσεις «φωτιά» της Καρολίνας Καλύβα, μετά την αποχώρηση της από το All Star Survivor είναι σίγουρο ότι θα συζητηθούν αφού αναφέρθηκε τόσο στον Μπο όσο και στην Ελευθερία Ελευθερίου.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα στην κάμερα του ΣΚΑΪ μετά την επιστροφή της από το Survivor All Star παρουσίασε το Open Weekend.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης απάντησε για την σχέση της με τον Μπο αλλά και το ειδύλλιο στον Άγιο Δομίνικο με τον Μάριο Πρίαμο.

«Όταν βλέπεις μια αγάπη να ανθίζει, να φτιάχνεται, να δημιουργείται, δεν το αγκαλιάζουν και δεν το θέλουν γιατί μπορεί να είναι και απειλή. Το μόνο μου μέλημα και το έλεγα και στον Μάριο, είναι να το μάθει, όσο πιο γρήγορα γίνεται, ο Μπο. Όταν κάνεις κάτι και είναι αληθινό και από μέσα σου, είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τα πάντα», ανέφερε η Καρολίνα Καλύβα.

Πιστεύεις θα έχετε καλές σχέσεις μετά;

«Τι θα με σκοτώσει;» απάντησε για τις σχέσεις της με τον τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα, ο χρόνος τα δείχνει όλα», ήταν τα λόγια της Καρολίνας Καλύβα.