Ο Mr Beast θεράπευσε 1000 ανθρώπους με προβλήματα όρασης (vid)

Newsroom
Ο Mr Beast θεράπευσε 1000 ανθρώπους με προβλήματα όρασης (vid)
Ο θρύλος του Youtube για ακόμη μια φορά ξεπέρασε τον εαυτό του, καθώς βοήθησε 1000 ανθρώπους να αποκτήσουν πάλι την αίσθηση της όρασης.

Ο Jimmy Donaldson, ή αλλιώς Mr Beast, ξεπέρασε για μια ακόμη φορά τον εαυτό του. Ο θρύλος του Youtube κατάφερε να κάνει κάτι μοναδικό και να βοηθήσει 1000 ανθρώπους, με προβλήματα όρασης.

Είναι γνωστό στην κοινότητα του Youtube, πως ο Jimmy είναι ακριβοπληρωμένος, αλλά ένα project που έχει στο μυαλό του μπορεί να κοστίσει κάποια εκατομμύρια δολάρια. Το κάθε project είναι μοναδικό και πρωτότυπο, για αυτό κιόλας έχει καταφέρει να κατακτήσει τον κόσμο του διαδικτύου.

Το τελευταίο του βίντεο είναι πραγματικά συγκινητικό. Όπως εξηγεί και ο ίδιος πάνω από 200 εκατομμύρια άνθρωπο έχουν κάποιο πρόβλημα όρασης. Στο βίντεο συμμετέχει και ένας χειρουργός που εξηγεί πως κάποιο θέμα όρασης, μπορεί να επιληφθεί με μια επέμβαση, μόλις 10 λεπτών.

Ο Mr Beast συνάντησε ανθρώπους όλων των ηλικιών που αντιμετωπίζουν κάποιο θέμα, που αντιμετωπίζουν διάφορα θέματα με την όραση τους. Έτσι για ακόμη μια φορά ο Jimmy έδειξε την ευαισθησία του και τους προσέφερε μια δωρεάν επέμβαση, ώστε να μπορούν να απολαύσουν την μοναδική αυτή αίσθηση.

Το συγκεκριμένο αυτό βίντεο δημοσιεύτηκε μόλις χθες (28/01) και έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 31 εκατομμύρια προβολές, με πλήθος σχολίων να πλαισιώνουν το βίντεο.

«Με ασφάλεια μπορώ να πω πως ο Mr Beast είναι ο καλύτερος δημιουργός περιεχομένου στον κόσμο», έγραψε κάποιος.