Βαλάντης: «Νομίζω ότι ο αδελφός μου θα είναι ο masterchef αν αντέξει στο σπίτι» (vid)

Newsroom
Βαλάντης: «Νομίζω ότι ο αδελφός μου θα είναι ο masterchef αν αντέξει στο σπίτι» (vid)
Ο γνωστός τραγουδιστής Βαλάντης μιλά στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» για τη συμμετοχή του αδελφού του στο «MasterChef».

Σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του ου MasterChef παρακολουθήσαμε μια από τις τελευταίες οντισιόν κι ένας από τους παίκτες, ήταν ο Παναγιώτης Αυγενικός, αδερφός του Βαλάντη και επαγγελματίας chef.

Ο διαγωνιζόμενος αποκάλυψε πως είναι αδελφός του τραγουδιστή, προσθέτοντας πως αποφεύγει να το λέει: «Αποφεύγω να το αναφέρω ότι αδερφός μου είναι ο Βαλάντης ο τραγουδιστής. Δεν είναι ότι ντρέπομαι για αυτό, ίσα ίσα που είμαι περήφανος που έχει κάνει αυτήν την καριέρα κι είναι αυτός που είναι, αλλά επειδή έχω νιώσει λίγο… σκιά από όλο αυτό, θέλω πρώτα να γνωρίσουν εμένα, να αγαπήσουν εμένα και μετά έρχονται οι υπόλοιπες πληροφορίες για εμένα» είπε ο Παναγιώτης Αυγενικός.

Σήμερα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στη κάμερα του «Καλύτερα Δε Γίνεται» για τον αδερφό του και τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής. Συγκεκριμένα είπε: «Είμαι πολύ περήφανος γιατί ο Παναγιώτης είναι πολύ καλός μάγειρας. Αν αντέξει και ανταπεξέλθει μέσα στο σπίτι, νομίζω θα είναι ο Masterchef. Εγω του είπα το μόνο πράγμα που θα κάνει είναι να είναι ο πραγματικός Τάκης, ο αληθινός. Να μη φοβηθεί να δείξει τον εαυτό του γιατί ο Τάκης είναι ένας δυναμικός χαρακτήρας, όπως και εγώ»