Αμερικανίδα έφτιαξε ψεύτικο κλειδί σπιτιού για την αδιάκριτη πεθερά της και στη συνέχεια την εξέθεσε στο οικογενειακό τραπέζι

Newsroom
Αμερικανίδα έφτιαξε ψεύτικο κλειδί σπιτιού για την αδιάκριτη πεθερά της και στη συνέχεια την εξέθεσε στο οικογενειακό τραπέζι
Μια γυναίκα άρχισε άγριο καβγά με τη πεθερά της αφού πρώτα της είχε δώσει ένα ψεύτικο κλειδί σπιτιού.

Μια τρελή ιστορία συνέβη στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, η 34χρονη γυναίκα αγόρασε πρόσφατα ένα νέο σπίτι με τον 37χρονο σύζυγό της. Η πεθερά της επέμενε να έχει ένα κλειδί έκτακτης ανάγκης για το σπίτι τους, αλλά εκείνη ήταν απρόθυμη να της δώσει ένα, δεδομένου ότι είχε ένα «κλειδί έκτακτης ανάγκης» στο παλιό τους διαμέρισμα και μπήκε μέσα πιάνοντας το ζευγάρι σε πολύ προσωπικές στιγμές.

Καθώς η πεθερά επέμενε ότι θα το χρησιμοποιούσε μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, η γυναίκα της έδωσε ένα ψεύτικο κλειδί για να την κρατήσει ευχαριστημένη. Ωστόσο, αργότερα, κατά τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου δείπνου, αποκαλύφθηκε ότι η μητέρα είχε προσπαθήσει να μπει στο σπίτι ενώ δεν υπήρχε ανάγκη - με αποτέλεσμα η μητέρα του συζύγου της να «εκραγεί».

Κάνοντας ανάρτηση στο φόρουμ Am I The A**hole του Reddit, η γυναίκα εξήγησε ότι η πεθερά της είναι «αδιάκριτη» και «ενοχλητική». Όταν εκείνη και ο σύζυγός της αγόρασαν ένα νέο σπίτι, η πεθερά επέμενε να έχει ένα εφεδρικό κλειδί. Η γυναίκα έγραψε συγκεκριμένα: «Υποσχέθηκε ότι θα το χρησιμοποιήσει μόνο σε περίπτωση ανάγκης, αλλά [δεδομένου] του γεγονότος ότι είχε ένα κλειδί έκτακτης ανάγκης στο παλιό μας διαμέρισμα και μπήκε μέσα όταν ήμασταν σε στενή επαφή δύο φορές (αλλά ο σύζυγός μου δεν το θεώρησε σπουδαίο), απλά δεν μπορούσα να την εμπιστευτώ, οπότε απλά της έστειλα ένα ψεύτικο κλειδί (αφού συνέχισε να πιέζει)».

Αλλά τα Χριστούγεννα, η «ενοχλητική» πεθερά την κάλεσε για το γεγονός ότι της έδωσε ένα ψεύτικο κλειδί. Η γυναίκα ρώτησε πώς ξέρει ότι είναι ψεύτικο και η πεθερά είπε ότι προσπάθησε να μπει στο σπίτι ενώ εκείνη και ο σύζυγός της έλειπαν. Της υπενθύμισε την υπόσχεση που της έδωσε να χρησιμοποιεί το κλειδί μόνο σε περίπτωση ανάγκης και την κατηγόρησε ότι αθέτησε τη συμφωνία τους.

Και από εκεί και πέρα η κατάσταση πήγε από το κακό στο χειρότερο.

Η ίδια είπε: «Κοκκίνισε το πρόσωπό της και η υπόλοιπη οικογένεια άρχισε να την κοιτάζει επίμονα και κάποιοι μάλιστα την κορόιδευαν για την έκφραση που έκανε. Ξαφνικά σηκώθηκε από τη θέση της και όρμησε στην κουζίνα όπου έπαθε ένα τεράστιο ξέσπασμα τόσο δυνατό που πρέπει να το άκουσαν οι γείτονες της διπλανής πόρτας - κυριολεκτικά δεν έχω ακούσει ποτέ μια γυναίκα 60+ ετών να ξεσπάει έτσι».Το δείπνο, όπως ήταν φυσικό, έγινε αμήχανο σε εκείνο το σημείο και η Redditor είπε ότι ο σύζυγός της και η αδελφή του "την κοιτούσαν με τα μάτια".