Σοκάρει το βίντεο από την επίθεση με σφυρί στον σύζυγο της Νάνσι Πελόζι

Newsroom
Σοκάρει το βίντεο από την επίθεση με σφυρί στον σύζυγο της Νάνσι Πελόζι
Ο άνδρας της πρώην προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό κάταγμα στο κρανίο.

Βίντεο από την επίθεση που είχε δεχθεί με σφυρί στο σπίτι του ο σύζυγος της Νάνσι Πελόζι τον περασμένο Οκτώβριο στο Σαν Φρανσίσκο στις ΗΠΑ, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η σοκαριστική στιγμή με την επίθεση έχει καταγραφεί από κάμερα αστυνομικού που έσπευσε στο σημείο και δημοσιοποιήθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο.

Ο Πολ Πελόζι ανοίγει και φαίνεται με έναν εισβολέα να παλεύουν για ένα σφυρί. Η αστυνομία λέει στον ύποπτο να ρίξει το σφυρί, αλλά εκείνος καταφέρνει να το αρπάξει και χτυπά τον Πελόζι στο κεφάλι. Τότε οι αστυνομικοί μπαίνουν στο σπίτι και συλλαμβάνουν τον ύποπτο.

Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν βρήκαν τον 82χρονο σύζυγο της πρώην προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ και τον Ντέιβιντ Ντεπάπ να τσακώνονται για ένα σφυρί, αλλά ο 42χρονος απέκτησε τον έλεγχο και χτύπησε τον Πελόζι στο κεφάλι, σύμφωνα με το εξασέλιδο κατηγορητήριο.

Ο Ντεπάπ φέρεται να ήθελε να τον δέσει και να περίμενε τη Νάνσι Πελόζι να φτάσει στο σπίτι.

Ως αποτέλεσμα της επίθεσης, η οποία συνέβη λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, ο Πολ Πελόζι μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση κατάγματος κρανίου εκτός από άλλους τραυματισμούς.