Σοκαριστικό ατύχημα: Γυναίκα DJ χτύπησε κατά λάθος τον εαυτό της με ένα κανόνι κομφετί (vid)

Newsroom
Σοκαριστικό ατύχημα: Γυναίκα DJ χτύπησε κατά λάθος τον εαυτό της με ένα κανόνι κομφετί (vid)
Μια DJ χρειάστηκε νοσοκομειακή περίθαλψη αφού αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος στο πρόσωπο με ένα κανόνι κομφετί κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας.

Η Flavia Ribeiro, γνωστή ως DJ Flavinha, υπέστη εγκαύματα πρώτου βαθμού και κοψίματα στο πρόσωπό της μετά το ατύχημα της με ένα κανόνι κομφετί σε μια συναυλία στη Σάντα Καταρίνα της Βραζιλίας.

Παρά τον πόνο, η ατρόμητη καλλιτέχνης επέστρεψε στη σκηνή και συνέχισε να παίζει μουσική πριν τελικά μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αφού δεν άντεξε άλλο τον πόνο.

Ένα viral κλιπ με τον τραυματισμό έχει προβληθεί από 10 εκατομμύρια φορές από τότε που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο.Τα πλάνα από την έκρηξη δείχνουν τον DJ Flavinha να βγάζει πρώτα το κανόνι με τα κομφετί, χωρίς να γνωρίζει πως κρατάει το όπλο από την λάθος μεριά.

Μετά την αμήχανη εμφάνισή της, η μουσικός μίλησε για το περιστατικό με ένα βίντεο στους 33.000 ακολούθους της στο Instagram.

Η Ribiero εθεάθη στο κλιπ το με επιδέσμους στο λαιμό της και αρκετά κοψίματα στο πρόσωπό της.

«Το βίντεο μου κυκλοφορεί παντού. Υπήρξε ένα ατύχημα», δήλωσε η ίδια.

«Έτρεξα πίσω από τον εξοπλισμό ήχου και συνέχισα να παίζω ακόμα και με πολύ αίμα να στάζει, με πολύ πόνο.Έριξα τα μαλλιά μου μπροστά και έμεινα εκεί. Οι άνθρωποι στην ομάδα μου ήθελαν να με βγάλουν έξω και εγώ δεν ήθελα να φύγω».

Ωστόσο, η γενναία προσπάθειά της να το αντέξει κράτησε μόνο περίπου 20 λεπτά και παραδέχτηκε ότι τελικά «δεν άντεξε άλλο πόνο».

«Έφυγα από τη σκηνή, πήγα στα επείγοντα της εκδήλωσης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο.Τώρα αναρρώνω και όλα είναι εντάξει», συμπλήρωσε η άτυχη μουσικός.