Γυναίκα που ήταν κλινικά νεκρή για 15 λεπτά περιγράφει γλαφυρά όσα είδε και έζησε στον...παράδεισο (vid)

Newsroom
Γυναίκα που ήταν κλινικά νεκρή για 15 λεπτά περιγράφει γλαφυρά όσα είδε και έζησε στον...παράδεισο (vid)
Μια γυναίκα που ήταν κλινικά νεκρή για περίπου 15 λεπτά λέει ότι ενώ ήταν νεκρή πέρασε συνολικά περίπου πέντε χρόνια στον ουρανό και είχε ζωντανή ανάμνηση του πώς ήταν.

Στις 6 Μαΐου 2001, η Δρ Linda Kramer πήγε στην τουαλέτα τις πρώτες πρωινές ώρες και ένιωσε μια βαθιά υπνηλία, αλλά στην πραγματικότητα βίωνε κάτι που θα ήταν πολύ πιο οριστική ανάπαυση από τον απλό ύπνο.

Αργότερα θα ανακάλυπτε ότι ήταν ιατρικά νεκρή για σχεδόν 15 λεπτά, αλλά σε αυτό το διάστημα, ενώ την περιέθαλπαν οι τραυματιοφορείς, είπε ότι ένιωθε σαν να βρισκόταν στον παράδεισο για πέντε χρόνια.

Δεδομένου ότι «ο χρόνος δεν υπήρχε» όπως θα τον αντιλαμβανόμασταν εμείς, είπε ότι θα εκτιμούσε το πέρασμα του χρόνου ανάλογα με το πόσο μακριά είχε ταξιδέψει από αυτόν τον κόσμο στον οποίο βρισκόταν τώρα.

Υποθέτοντας ότι μπορούσε να περπατήσει με ρυθμό περίπου τριών έως έξι χιλιομέτρων την ώρα στην πραγματική ζωή, χρησιμοποίησε αυτό το ποσοστό για να καταγράψει το χρόνο καθώς κινούνταν στον ουρανό. Η Δρ Λίντα διαπίστωσε ότι μπορούσε να πάρει όποια μορφή ήθελε σε αυτόν τον τόπο, ενώ ο ίδιος ο τόπος ήταν γεμάτος από εντυπωσιακές εικόνες.

Η ίδια είπε: «Τότε ήταν που βρέθηκα να στέκομαι σε αυτό που ονόμασα το πεδίο των λουλουδιών. Παρατηρούσα την οροσειρά που ήταν 30.000 φορές μεγαλύτερη από το Έβερεστ.Υπάρχει μια τεράστια οροσειρά στο πίσω μέρος του τόπου όπου βρισκόμουν. Μπορούσα να δω κτίρια με ουρανοξύστες. Το Ντουμπάι είναι σαν μικρές μικροσκοπικές καλύβες σε σύγκριση. Είδα λίμνες, μπορούσα να δω τα πάντα σε πανοραμική θέα».

Άλλοι που ήταν κλινικά νεκροί για κάποιο χρονικό διάστημα και επέστρεψαν ισχυρίζονται ότι είδαν οράματα από τη μετά θάνατον ζωή, με μια γυναίκα να γράφει το μήνυμα «είναι αληθινό»