Άνδρας στη Βρετανία συνελήφθη αφού η αστυνομία ανακάλυψε ναρκωτικά στο πιο... τρελό μέρος

Newsroom
Άνδρας στη Βρετανία συνελήφθη αφού η αστυνομία ανακάλυψε ναρκωτικά στο πιο... τρελό μέρος
Ένας άνδρας συνελήφθη αφού η αστυνομία ανακάλυψε ναρκωτικά κρυμμένα σε μια σακούλα με κατεψυγμένες ψητές πατάτες.

Η αστυνομία του Merseyside έκανε έφοδο σε ένα σπίτι στο Wirral την Τρίτη (24 Ιανουαρίου), αφού είδε έναν άνδρα να συμπεριφέρεται «ύποπτα» σε ένα Ford Focus.

Η αστυνομία πραγματοποίησε έλεγχο και έρευνα στο όχημα και βρήκε μικρή ποσότητα ύποπτης αμφεταμίνης, ένα τηλέφωνο μίας χρήσης και μετρητά, ανέφεραν οι αρχές.

Πραγματοποιήθηκε περαιτέρω έρευνα σε μια διεύθυνση στο Bromborough, Wirral, και οι αστυνομικοί βρήκαν μεγάλη ποσότητα ύποπτης αμφεταμίνης στο ψυγείο. Επίσης ανακάλυψαν σακουλάκια με λευκή σκόνη, κάνναβη και πολλά μεμονωμένα περιτυλίγματα αμφεταμίνης, ενός ναρκωτικού της κατηγορίας Β στην κατάψυξη.

Στις φωτογραφίες της αστυνομίας φαίνεται μια σακούλα με ψητές πατάτες της, η οποία βρισκόταν στην κατάψυξη και μέσα σε αυτή υπήρχε πλήθος αποδεικτικών στοιχείων.

«Προτρέπουμε τους πολίτες να συνεχίσουν να δίνουν πληροφορίες και πληροφορίες είτε επικοινωνώντας μαζί μας είτε ανώνυμα μέσω του Crimestoppers, ώστε να μπορέσουμε να δράσουμε. Οι έλεγχοι, τα εντάλματα, οι έρευνες σε οικόπεδα και οι συλλήψεις πραγματοποιούνται όλο το χρόνο και σε πολλές περιπτώσεις είναι χάρη στο κοινό που μας λέει πού υπάρχουν προβλήματα στην κοινότητα» είπε ο σερίφης της κοινότητας.