45χρονος ξοδεύει 2 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για να μοιάζει με 18άρη (vid)

Newsroom
45χρονος ξοδεύει 2 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για να μοιάζει με 18άρη (vid)
Ένας 45χρονος Αμερικανός τα έχει βάλει με το χρόνο, κάτι που του έχει κοστίσει αρκετά χρήματα.

Το πρόβλημα των επιπτώσεων της γήρανσης ενδιαφέρει και απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια τους επιστήμονες. Ωστόσο, ένας μεσήλικας άνδρας στις ΗΠΑ πιστεύει ότι έχει βρει τον τρόπο, προκειμένου το σώμα του και τον οργανισμό να μην αγγίζονται από τον χρόνο.

Ο 45χρονος Μπράιαν Τζόνσον, προγραμματιστής που ζει στην Καλιφόρνια, έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να ακολουθεί μια αυστηρή καθημερινή ρουτίνα προκειμένου να έχει καρδιά 37χρονου, επιδερμίδα 28χρονου και πνευμόνια καθώς και φυσική κατάσταση 18χρονου.

Σύμφωνα με κάποιες εξωτερικές ενδείξεις ο Τζόνσον φαίνεται πιο υγιής από τους περισσότερους 45χρονους. Οι γιατροί λένε ότι οι εξετάσεις του Τζόνσον δείχνουν ότι έχει μειώσει κατά πέντε χρόνια τη βιολογική του ηλικία.

Ωστόσο, ο απώτερος σκοπός του είναι όλα τα κύρια όργανά του, όπως ο εγκέφαλος, το συκώτι, τα νεφρά, τα δόντια, οι τρίχες του δέρματος, το πέος και το ορθό, να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως ήταν στα τέλη της εφηβείας του.

Για να τα πετύχει όλα αυτά, ο Τζόνσον ακολουθεί μια αυστηρή vegan διατροφή, 1977 θερμίδων ημερησίως, όταν η συνιστώμενη ποσότητα ανά ημέρα για έναν ενήλικα άνδρα είναι 2.500 θερμίδες.

Επίσης, γυμνάζεται καθημερινά για μία ώρα, ενώ τρεις φορές την εβδομάδα κάνει ασκήσεις υψηλής έντασης. Περισσότεροι από 30 γιατροί και ειδικοί στην υγεία παρακολουθούν όλες τις σωματικές του λειτουργίες.

Το καθημερινό πρόγραμμα του ακούγεται σαν εφιάλτης για τους περισσότερους. Ξυπνάει κάθε πρωί στις 5 το πρωί και παίρνει δύο ντουζίνες συμπληρώματα. Κάνει γυμναστική για μία ώρα, πίνει πράσινο χυμό με κρεατίνη και πεπτίδια κολλαγόνου, ενώ ξεπλένεται με έλαιο τεϊόδεντρου και αντιοξειδωτικό τζελ.

Πριν κοιμηθεί, ο Τζόνσον φοράει γυαλιά για δύο ώρες για να μπλοκάρει το μπλε φως. Τα ζωτικά σημεία του Τζόνσον παρακολουθούνται συνεχώς και υποβάλλεται σε μηνιαίες ιατρικές διαδικασίες, πολλές από αυτές επώδυνες, για να διατηρήσει τα αποτελέσματά του. Αυτό περιλαμβάνει υπερηχογράφημα, μαγνητική τομογραφία, κωλονοσκοπήσεις και εξετάσεις αίματος.

Όλα αυτά μαζί με τις καθημερινές μετρήσεις του βάρους του, του δείκτη μάζας σώματος, του σωματικού λίπους, των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα και των διακυμάνσεων του καρδιακού παλμού. Κατά τη διάρκεια του ύπνου του, ένα μηχάνημα στο οποίο είναι συνδεδεμένο μετράει τον αριθμό των νυχτερινών στύσεων που έχει. Όλα αυτά του κοστίζουν 2 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.