Έξωση στον Νίκο Βέρτη από το μαγαζί «Όραμα» στην Θεσσαλονίκη (vid)

Newsroom
Έξωση στον Νίκο Βέρτη από το μαγαζί «Όραμα» στην Θεσσαλονίκη (vid)
Με απόφαση του δικαστηρίου ο Νίκος Βέρτης δεν θα εμφανιστεί φέτος το καλοκαίρι στο μαγαζί «Όραμα».

Ο πολυετής δικαστικός αγώνας των ισραηλινών ιδιοκτητών του κέντρου διασκέδασης, που έβλεπαν την περιουσία τους να καταρρέει, και προκειμένου να μπορέσουν να επιθεωρούν το ακίνητο τους έπρεπε να το διεκδικήσουν δικαστικά, αφού τους απαγορευόταν η είσοδος για να μην μπορέσουν να διαπιστώσουν τις ζημίες. Η υπόθεση έληξε στις 05-01-2023 με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπή Super Katerina, σήμερα (20/01) ξεκίνησε η έξωση τους με αναμενόμενες εντάσεις. Η απόφαση,100 σελίδων, αναλύει τις συμπεριφορές των διαχειριστών του τραγουδιστή, που εκτός από το ότι εγκατέλειψαν το ακίνητο που νοίκιαζαν από το 2013 και αυτό ρήμαξε κυριολεκτικά με ζημίες, εγκατέστησαν στον αύλειο χώρο του παρανόμως σταθμό αυτοκινήτων και λειτουργούσαν χωρίς άδεια λειτουργίας μέχρι και το 2018.


Σύμφωνα με την απόφαση υπομίσθωναν σε πλήθος εταιρειών το κέντρο διασκέδασης, τις οποίες άλλαζαν κάθε καλοκαίρι, χωρίς να ενημερώνουν τους ιδιοκτήτες, ενοποίησαν παράνομα το ακίνητο με διπλανό αγροτεμάχιο, ώστε να είναι δυνατή η εκμετάλλευση του ως σταθμού αυτοκινήτων και λόγω των συμπεριφορών τους αυτών ανακλήθηκε και η άδεια λειτουργίας του κέντρου διασκέδασης και τους επιβλήθηκε πρόστιμο 87.000€ για παράνομη διαφήμιση.

Σημαντικό να αναφερθεί, πως πριν την αποβολή τους από το ακίνητο, προκλήθηκαν τεράστιες ζημιές από καθαρή εκδικητικότητα, σύμφωνα με την έρευνα. Ο Νίκος Βέρτης μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, έχει δεχθεί αστρονομική πρόταση από έναν νέο πολυχώρο στη Θεσσαλονίκη, που ουσιαστικά θα είναι και το νέο «σπίτι» του καλλιτέχνη.