Κράξιμο Κανάκη σε Οικονόμου για Αναστασοπούλου, Κουτροκόη: «Κάτι ήξερες τσακαλάκο ε; Ωραία συναδελφική αλληλεγγύη»

Newsroom
Κράξιμο Κανάκη σε Οικονόμου για Αναστασοπούλου, Κουτροκόη: «Κάτι ήξερες τσακαλάκο ε; Ωραία συναδελφική αλληλεγγύη»
Ο Αντώνης Κανάκης «καρφώνει» τον Δημήτρη Οικονόμου για Μαρία Αναστασοπούλου και Ντόρα Κουτροκόη.

Την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από την εκπομπή «Σήμερα» με απόφαση του ΣΚΑΪ, σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης στο «Ράδιο Αρβύλα» της Πέμπτης (19/1).

Μάλιστα αν και πρόκειται για ένα γεγονός που είχε σχολιαστεί αρκετά, ο παρουσιαστής, μετά την προβολή του βίντεο με την τελευταία παρουσία της δημοσιογράφου στην εκπομπή, αναφέρθηκε στην στάση των συναδέλφων της, με καυστική ατάκα και συγκεκριμένα κάνοντας λόγο για «φίδια».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην απόφαση της Μαρίας Αναστασοπούλου να αλλάξει τηλεοπτική «στέγη», σχολιάζοντας πως ήταν πολύ σωστή.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Την Μαρία Αναστασοπούλου πολύ την συμπαθούμε. Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλίτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ γλίτωσε. Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη.
Γλίτωσε κι αυτή. Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλίτωσε όμως κι αυτή. Κοιτάξτε τα φίδια, κυρίως το φίδι εκεί που ξεκινά και κολάντρισμα μία μέρα πριν την διώξουν
», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι ματιασμένη αυτήν την εποχή; Για να δούμε. Και την επόμενη ημέρα… Κάτι ήξερες τσακαλάκο ε; Αχ ωραία συναδελφική αλληλεγγύη», είπε ο Αντώνης Κανάκης ολοκληρώνοντας τον σχολιασμό του, μετά την προβολή του βίντεο από την τελευταία ημέρα της Ντόρας Κουτροκόη στον ΣΚΑΪ κι όσα της ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου για το αν πιστεύει στο μάτι.