Η τρομακτική στιγμή που άνδρας στις ΗΠΑ προσπάθησε να απαγάγει υπάλληλο καταστήματος (vid)

Newsroom
 Η τρομακτική στιγμή που άνδρας στις ΗΠΑ προσπάθησε να απαγάγει υπάλληλο καταστήματος (vid)
Ένας άνδρας στις ΗΠΑ προσπάθησε να απαγάγει μια υπάλληλο καταστήματος, την ώρα που εργάζονταν.

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που καταφθάνουν από τις ΗΠΑ, με έναν άνδρα να προσπαθεί να απαγάγει μια κοπέλα την ώρα που εργάζονταν.

Το περιστατικό συνέβη στην Ουάσιγκτον, όταν ο άνδρας πήγε να παραγγείλει σε ένα drive-through κατάστημα. Ήταν περίπου 05:00 το πρωί, όταν ο επικίνδυνος άνδρας κατέφθασε στο κατάστημα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο επίδοξος απαγωγέας την ώρα που πήγε να πληρώσει για το ρόφημα που παρήγγειλε, προσπάθησε να απαγάγει την κοπέλα. Ειδικότερα την τραβάει με μανία από το χέρι, αδυνατώντας όμως να τις περάσει τις χειροπέδες.

Ευτυχώς η γυναίκα κατάφερε να αντιδράσει γρήγορα και να ασκήσει αντίσταση. Η αστυνομία κατεύθασε άμεσα στο σημείο και τα στιγμιότυπα βρίσκονται στα χέρια των αρχών. Η γυναίκα μίλησε στην Daily Mail για την τρομακτική εμπειρία της.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δουλεύω στο συγκεκριμένο κατάστημα για εννέα χρόνια και πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού είναι γυναίκα και επιεδή γνωρίζει πως υπάρχουν αρκετοί περίεργοι έχει προνοήσει και έχει λάβει σημαντικά μέτρα για την προστασία των εργαζομένων».

Συνέχισε λέγοντας: «Έχει τοποθετήσει ειδικά κουμπιά πανικού, όταν κάποιος υπάλληλος αντιληφθεί μια περίεργη στάση κάποιου πελάτη. Μας έχει δώσει το ελεύθερο να αντιμετωπίζουμε με δικό μας τρόπο, οποιοδήποτε συμπεριφέρεται απρεπώς».

Τα στοιχεία που κατέθεσε η ίδια στην αστυνομία είναι αρκετά, καθώς ο άνδρας δεν φορούσε κάποια μάσκα. Έτσι η περιγραφή της είναι αρκετά κοντά στην πραγματικότητα και η έρευνα βρίσκεται σε καλό δρόμο.