Η Iggy Azalea αποκαλύπτει το εξωφρενικό χρηματικό ποσό που έβγαλε μία μόνο μέρα στο OnlyFans (vid)

Newsroom
Η Iggy Azalea αποκαλύπτει το εξωφρενικό χρηματικό ποσό που έβγαλε μία μόνο μέρα στο OnlyFans (vid)
«Το έργο μου στη πλατφόρμα είναι τολμηρό και διασκεδαστικό, νομίζω ότι θα εκπλήξει πολύ κόσμο» είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

Από την έναρξή του το 2016, το OnlyFans έχει γίνει ένα διαδικτυακό φαινόμενο με περισσότερους από 170 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και 1,5 εκατομμύριο δημιουργούς περιεχομένου.

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες διασημότητες είδαν την επιτυχία της συνδρομητικής πλατφόρμας για ενήλικες και πήδηξαν στο τρένο για να επωφεληθούν.

Η Αυστραλέζα ράπερ Iggy Azalea είναι η τελευταία προσθήκη στον ιστότοπο, η οποία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ανακοίνωσε ένα ετήσιο multimedia project με τίτλο «Hotter Than Hell».

Σύμφωνα με το Perth Now, η 32χρονη συγκέντρωσε το εντυπωσιακό ποσό των 441.500 δολαρίων (407.000 ευρώ) μέσα στις πρώτες 24 ώρες. Οι θαυμαστές της σταρ θα αποκτήσουν πρόσβαση στις εικονογραφήσεις, την ποίηση, τη φωτογραφία, τα βίντεο και τη μουσική της με 23 ευρώ το μήνα.

«Ομολογουμένως, δεν ήξερα ποτέ ότι το OnlyFans ήταν ένα μέρος όπου μπορούσα να είμαι δημιουργική, οπότε δεν περίμενα να συνεργαστώ μαζί τους στο μεγαλύτερο πρότζεκτ μου μέχρι σήμερα! Μόλις κοίταξα πέρα από την επιφανειακή κουβέντα για το τι σημαίνει να έχεις ένα OnlyFans, συνειδητοποίησα ότι ήταν η τέλεια πλατφόρμα για να ξεκινήσω μια ιδέα πολυμέσων. Αισθάνομαι ενθουσιασμένη που δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τη συντριπτική και δημιουργικά περιοριστική λογοκρισία που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι καλλιτέχνες όταν μοιράζονται έργα σε άλλες ψηφιακές πλατφόρμες. Το έργο είναι τολμηρό και διασκεδαστικό - το ίδιο και αυτή η συνεργασία - νομίζω ότι θα εκπλήξει πολύ κόσμο» είπε χαρακτηριστικά.