Μερακλής πήγε στο ΑΕΚ-Παναιτωλικός με ντουντούκα και έβαζε «Ακυβέρνητο καράβι» και Βολάνη (vid)

Newsroom
Μερακλής πήγε στο ΑΕΚ-Παναιτωλικός με ντουντούκα και έβαζε «Ακυβέρνητο καράβι» και Βολάνη (vid)
ΑΕΚτζής πήρε την ντουντούκα του και πήγε στην OPAP Arena όπου μετέτρεψε σε πίστα την κερκίδα.

Στο τσακίρ κέφι έφτασαν οι φίλοι της ΑΕΚ που βρέθηκαν στην OPAP Arena για την αναμέτρηση της ομάδας τους απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ένας φίλος της «Ένωσης» πήρε την ντουντούκα του και έδωσε άλλο τόνο στην κερκίδα του. Ο μερακλής ΑΕΚτζής έβαζε λαϊκά άσματα από το κινητό του και έβαζε κοντά την ντουντούκα, με αποτέλεσμα να μετατρέψει την κερκίδα σε πίστα.

@andreaspetropoulosmare

♬ πρωτότυπος ήχος - Andreas Petropoulos

Ο κόσμος που καθόταν στην κερκίδα έδειχνε να το απολαμβάνει, ενώ κάποιοι άλλοι έδειχναν ξαφνιασμένοι αφού δεν είχαν καταλάβει από που ακούγονται τα λαϊκά άσματα, με τον φίλαθλο-dj να συνεχίζει κανονικά το «πρόγραμμα» του. Στις επιλογές του το «Ακυβέρνητο καράβι», αλλά επιτυχίες του Σώτη Βολάνη.

@andreaspetropoulosmare

♬ πρωτότυπος ήχος - Andreas Petropoulos

Ο φίλος της ΑΕΚ δεν σταμάτησε το πρόγραμμά του ακόμα και όταν άρχισε ο αγώνας, με τους παίκτες της ομάδας του που βρίσκονταν στην ίδια ευθεία με την κερκίδα του και έκαναν προετοιμασία, να δείχνουν να το απολαμβάνουν ιδιαίτερα και να ξεκαρδίζονται στα γέλια. Ο ευρηματικός ΑΕΚτζής γνώρισε την αποθέωση στο TikTok όπου ανέβηκαν τα βίντεο, ενώ κάποιοι έλυσαν το μυστήριο με τη μουσική που ακουγόταν το απόγευμα της Κυριακής στην OPAP Arena.

@paulos.original a re simo sou aresei o volanis telika #fy ♬ πρωτότυπος ήχος - paulos.original