Με αυστηρά μέτρα ασφάλειας οι αφίξεις των «γαλαζοαίματων» στη Μεγάλη Βρετανία

Newsroom
Με αυστηρά μέτρα ασφάλειας οι αφίξεις των «γαλαζοαίματων» στη Μεγάλη Βρετανία
Ποια μέλη βασιλικών οικογενειών βρίσκονται ήδη στην Αθήνα.

Στη Μητρόπολη Αθηνών, προκειμένου να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την κηδεία του έκπτωτου βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκαν οι γιοι του Νικόλαος και Φίλιππος.

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο, ενώ η ταφή θα γίνει στο Τατόι, δίπλα στους προγόνους του τέως βασιλιά. Από το απόγευμα καταφθάνουν στην Αθήνα οι προσκεκλημένοι, μέλη βασιλικών οικογενειών από 11 κράτη.

Στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» βρίσκεται σύσσωμη η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, λίγες ώρες πριν την κηδεία του.

Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας αναμένεται να παραστεί σύσσωμη στην κηδεία με τα περισσότερα μέλη της να βρίσκονται ήδη εδώ. Βασιλικά μέλη έφτασαν από την Δανία, τη Σερβία, τη Νορβηγία και τη Ρωσία και αναμένονται ακόμα από την Σουηδία, το Λουξεμβούργο, το Μονακό, και την Βουλγαρία, ενώ συνολικά 14 ιδιωτικές πτήσεις αναμένονται σήμερα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

ΟΟ

Ειδικότερα, από τη Δανία έφτασε λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα η ίδια η Βασίλισσα Μαργαρίτα, η οποία είναι η αδελφή της Άννας Μαρίας, χήρας του Κωνσταντίνου. Η βασίλισσα Μαργαρίτα φτάνοντας στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάννια» χαιρέτισε το συγκεντρωμένο πλήθος.

ΔΑΝΙΑ

44