Μεγάλη έκπληξη με τον μοναδικό αήττητο παίκτη του Survivor All Star (vid)

Newsroom
Μεγάλη έκπληξη με τον μοναδικό αήττητο παίκτη του Survivor All Star (vid)
Ανατροπή τις πρώτες μέρες του Survivor All Star με τον καλύτερο παίκτη βάσει στατιστικών.

Το Survivor All Star μονοπωλεί τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, αφού ο Ατζούν Ιλιτζαλί, έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να βάλει την «αφρόκρεμα» των προηγούμενων κύκλων, τόσο σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι όσο και σε αυτό του ριάλιτι.

Τα πρώτα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δικαιώνουν τον Τούρκο παραγωγό, ωστόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το αθλητικό κομμάτι του παιχνιδιού. Τα κομπιουτεράκια έχουν πάρει φωτιά, προκειμένου να γίνει γνωστό, ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης βάσει στατιστικών τις πρώτες μέρες στον Άγιο Δομίνικο.

Στην κορυφή της κατάταξης έχουμε μια έκπληξη, καθώς βρίσκεται ένας παίκτης, ο οποίος δεν μπήκε στο Survivor All Star για τις αγωνιστικές του επιδόσεις. Πρόκειται για τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος είναι ο μοναδικός αήττητος παίκτης με 5 νίκες σε ισάριθμες μονομαχίες.

Στη δεύτερη και στην τρίτη θέση βρίσκονται δύο ακόμα παίκτες των Διασήμων. Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του επάθλου, με ποσοστό 87,5% και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη με ποσοστό 85,7%.

Λίγο πιο κάτω βρίσκεται η Κατερίνα Δαλάκα κι αυτή παίκτρια της κόκκινης ομάδας με ποσοστό 80%. Η πρώτη πεντάδα κλείνει με τον πρώτο παίκτη των Μαχητών, ο οποίος είναι ο Ηλίας Γκότσης με ποσοστό 75%.

στα