«Βράχος» ο Μπέζος για Φιλιππίδη: «Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα» (vid)

Newsroom
«Βράχος» ο Μπέζος για Φιλιππίδη: «Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα» (vid)
Πιστός στην στάση του ο Γιάννης Μπέζος δεν θέλησε να σχολιάσει όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης γι αυτόν.

Ο Γιάννης Μπέζος παρέμεινε «βράχος» μπροστά στις κάμερες και δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα, σχετικά με τα όσα είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης για εκείνον.

Κατά την απολογία του ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε πει: «Εμένα θέλουν να με βγάλουν από το θέατρο. Με έβγαλαν. Δεν λέω ότι δεν μου στοιχίζει. Με στενοχωρεί. Από τη μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δεν θα με βγάλουν ποτέ! Ό,τι κι αν γίνει! Ό,τι κι αν βγάλετε! Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είμαι σαν το Μπέζο, μυστήριος. Με αγαπούν», ήταν τα λόγια του ηθοποιού στους δικαστές.

Ο Γιάννης Μπέζος κλήθηκε να σχολιάσει στους δημοσιογράφους τα λεγόμενα του Πέτρου Φιλιππίδη. «Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, είναι πάγια τακτική μου, δεν θα σχολιάσω τίποτα. Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα», ανέφερε.

Όσο για την εκπομπή του στο Open, σχολίασε: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ποιος θα μου κάνει ποδαρικό και δεν έχω κανένα γούρι και φυλαχτό. Είμαι τελείως αλλού. Η εκπομπή μου στο Open συνεχίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν, όπου και θα ολοκληρώσουμε.

Προσπαθούμε να κρατήσουμε μια καλή συντροφιά στους τηλεθεατές το βράδυ του Σαββάτου. Δεν ξέρω ακόμα αν θα συνεχιστεί η εκπομπή την επόμενη σεζόν. Φυσικά και κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης», είπε ο Γιάννης Μπέζος.