Πήγαν να κλέψουν και έπεσαν στο σπίτι πρωταθλητή πυγμαχίας: «Έγιναν» λαγοί (vid)

Newsroom
Πήγαν να κλέψουν και έπεσαν στο σπίτι πρωταθλητή πυγμαχίας: «Έγιναν» λαγοί (vid)
Επίδοξοι κλέφτες στην Αυστραλία πήγαν να διαρρήξουν σπίτι αλλά για κακή τους τύχη, ο ιδιοκτήτης ήταν πρωταθλητής πυγμαχίας.

Δύο επίδοξοι κλέφτες στην Αυστραλία έκαναν το μεγάλο λάθος να εισβάλουν σε μια κατοικία για να ληστέψουν. Το λάθος τους ήταν ότι το σπίτι που επέλεξαν να «χτυπήσουν» ήταν ενός πρωταθλητή πυγμάχου.

Το δίδυμο των ληστών, φορώντας κουκούλες και με την απειλή μαχαιριού εισέβαλαν στον χώρο του γκαράζ του σπιτιού του πυγμάχου Casey Caswell. Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται ότι τους είχε πάρει χαμπάρι και βγήκε έξω για να τους πιάσει.

Μόλις οι επίδοξοι ληστές τον είδαν, άρχισαν να τρέχουν γρήγορα, με τον πυγμάχο να τους κυνηγάει. Τα πλάνα έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού του.

Το βίντεο έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο με τον χρήστες να σχολιάζουν. «Στοιχηματίζω ότι έβρεξαν τα παντελόνια τους όταν τον είδαν να τρέχει κατά πάνω τους», έγραψε κάποιος.

Όπως αποκάλυψε ο Casey Caswel, έλαβε μια ειδοποίηση από το κινητό του, καθώς οι κάμερες ασφαλείας εντόπισαν τις κινήσεις. Έτσι έτρεξε αμέσως έξω προκειμένου να προστατεύσει την οικογένειά του.

«Έχω δύο μικρές κόρες και αν αυτοί οι τύποι έμπαιναν στο σπίτι θα τις τρόμαζαν και τις προκαλούσαν σοκ για χρόνια. Μόλις τους είδα, αποφάσισα να το χειριστώ. Δεν είχα κανένα πρόβλημα να αντιμετωπίσω αυτούς τους κλέφτες και να τους διώξω από το σπίτι μου. Θα το κάνω όποτε χρειαστεί», ανέφερε ο πυγμάχος.