Οικονομόπουλος: «Βίωσα θαύμα κατά την διάρκεια του γυρίσματος, πλημμύρισε η εικόνα με μύρο» (vid)

Newsroom
Οικονομόπουλος: «Βίωσα θαύμα κατά την διάρκεια του γυρίσματος, πλημμύρισε η εικόνα με μύρο» (vid)
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σ' ένα θαύμα που βίωσε κατά την διάρκεια του γυρίσματος.

Άλλο ένα απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ του Νίκου Οικονομόπουλου, προβλήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό». Συγκεκριμένα αυτή τη φορά, αναφέρθηκε σε ένα «θαύμα» που όπως υποστηρίζει έζησε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Είχε πάει στην εκκλησία για να γίνει το γύρισμα και όπως είπε, η εικόνα της Παναγίας γέμισε μύρο.

«Ένας λόγος που σας πήγα εκεί, είναι για να το δει και ο κόσμος με τα δικά του μάτια, για να βοηθήσω την πίστη. Αν ενδυναμώσω την πίστη των ανθρώπων που ίσως την έχουν χάσει», τόνισε αρχικά.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο βίντεο είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό που συνέβη εδώ στην εκκλησία είναι κάτι το οποίο το έχω ζήσει κι εγώ ο ίδιος».

«Αν το πεις στον οποιονδήποτε, ίσως να σου πει ότι "εντάξει, δεν έχει λογική", όμως στα πνευματικά πράγματα δεν υπάρχει λογική. Ο Θεός δεν ερμηνεύεται. Πλημμύρισε η εικόνα και πίσω όλο το ξύλο που είναι μέσα η εικόνα, με μύρο», συμπλήρωσε.

«Το είδαν όλοι, δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου. Και ήμασταν μόνο πέντε άνθρωποι εκείνη τη στιγμή γιατί είχα ζητήσει από τον πατέρα Χριστόδουλο να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη για να υπάρχει ησυχία. Έκανε το θαύμα της. Ευτυχώς που τα βλέπατε και ήσασταν εδώ, δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει. Αυτό το πράγμα γίνεται παρουσία του Αγίου Πνεύματος», τόνισε στο βίντεο δείχνοντας την εικόνα.