Έξαλλος ο Κούγιας με την εκπομπή της Κουτσελίνη για Πισπιρίγκου: «Κοιτάξτε να σώσετε τα σπίτια σας» (vid)

Newsroom
Έξαλλος ο Κούγιας με την εκπομπή της Κουτσελίνη για Πισπιρίγκου: «Κοιτάξτε να σώσετε τα σπίτια σας» (vid)
Μεγάλη ένταση επικράτησε έξω από το δικαστική αίθουσα ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και δημοσιογράφο του STAR για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, διεκόπη για την Τετάρτη (11/1), ωστόσο έξω από την δικαστική αίθουσα επικράτησε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και ρεπόρτερ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο συνήγορος της κατηγορούμενης Αλέξης Κούγιας αντέδρασε λέγοντας ότι είναι αδύνατον να έχει ολοκληρωθεί η απολογία, ενώ νωρίτερα το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του για αναβολή της δίκης, ο οποίος επικαλέστηκε φόρτο εργασιών.

Στη συνέχεια, έξω από τα δικαστήρια ο Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, οι οποίες όμως, εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα σε καβγά με την δημοσιογράφο Κατερίνα Σουλιώτη, από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Αφορμή στάθηκε η αναφορά του γνωστού ποινικολόγου στο γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου πιέστηκε από τον σύζυγό της και τον τότε δικηγόρο της να δώσει συνέντευξη στον Γιώργο Σόμπολο.

Η Κατερίνα Σουλιώτη αντέδρασε και ο Αλέξης Κούγιας ξέσπασε λέγοντας: «Μην διακόπτετε! Μην ξαναδιακόψεις ποτέ! Εσύ ειδικά από την εκπομπή την οποία προέρχεσαι. Τελευταία φορά! Στα παλιά μου τα παπούτσια ο συνάδελφός σας! Πες στην κυρία που σου δίνει ψωμί και τρως εκεί και καταστρέφει ανθρώπους… Κι εσύ κι αυτή θα λογοδοτήσετε στη δικαιοσύνη. Θα βρείτε τον μπελά σας πολύ άσχημα, κοιτάξτε να σώσετε τα σπίτια σας. Τα σπίτια σας να σώσετε από τις αγωγές και τις μηνύσεις. Άφησε με να τελειώσω, δεν είσαι μόνη σου εδώ. Παραπλάνησαν τη γυναίκα και της έβαζαν δικηγόρους. Δεν είστε εκπομπή εσείς, είστε γραφείο ευρέσεως δικηγόρων, όπως και μια άλλη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου».