Αποκάλυψη του ΣΚΑΙ για τις ομάδες του Survivor All: Ο Ατζούν χώρισε τα ζευγάρια και ένωσε τις... κόντρες (vid)

Newsroom
Αποκάλυψη του ΣΚΑΙ για τις ομάδες του Survivor All: Ο Ατζούν χώρισε τα ζευγάρια και ένωσε τις... κόντρες (vid)
Οι πρώτες πληροφορίες για το πως θα χωριστούν οι ομάδες του φετινού ριάλιτι.

Για σήμερα, Κυριακή (08/01) είναι προγραμματισμένη η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης, Survivor All Star με πολλούς να περιμένουν πως και πως να αντικρίσουν τις αλλαγές που θα έχει το παιχνίδι.

Ήταν γνωστό οι παίκτες έχουν χωριστεί σε 2 ομάδες των 13 και μάλιστα το πρώτο επεισόδιο έχει ολοκληρωθεί, Ωστόσο, ο ΣΚΑΪ έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες πρώτες πληροφορίες για το πως θα χωριστούν οι δύο ομάδες, ποια ζευγάρια θα «σπάσουν» και ποιοι «θανάσιμοι εχθροί» θα μοιραστούν την ίδια στέγη.

Πιο συγκεκριμένα, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα βρίσκονται σε αντίπαλες ομάδες. Το επόμενο ζευγάρι που χωρίζεται είναι ο Bρισιήδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας. Ωστόσο έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι Ασημίνα Χατζηανδρέου και Σταυρούλα Χρησαείδη, που είχαν μια έντονη κόντρα όσο βρισκόντουσαν στον Άγιο Δομίνικο, θα είναι στην ίδια ομάδα αυτή τη φορά . Επίσης, η Αφροδίτη Σκαφίδα και η Κατερίνα Δαλάκα θα είναι συμπαίκτριες στην κόκκινη ομάδα, ενώ στην μπλε ομάδα θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, Περικλής Κονδυλάτος και ο Τάκης Καραγκούνιας, πράγμα που συμαίνει ότι η συμβίωση στη καλύβα θα είναι τουλάχιστον εκρηκτική.

Τέλος η κόκκινη ομάδα θεωρείται φαβορί αφού διαθέτει τρεις νικητές και πολύ έμπειρους παίκτες όπως τον Στάθη Σχίζα, την Κατερίνα Δαλάκα και τον Σάκη Κατσούλη.