Ο πιο επικίνδυνος ελέφαντας στον κόσμο: Σκότωσε 13 ανθρώπους και 3 ελέφαντες (vid)

Newsroom
Ο πιο επικίνδυνος ελέφαντας στον κόσμο: Σκότωσε 13 ανθρώπους και 3 ελέφαντες (vid)
Ο Thechikkottukavu Ramachandran έχει μείνει στην ιστορία ως ο «πιο επικίνδυνος αιχμάλωτος ελέφαντας».

Ο «πιο επικίνδυνος αιχμάλωτος ελέφαντας» του κόσμου είναι πολύ πιο επικίνδυνος από ό,τι μπορεί να φανταστεί κάποιος. Πρόκειται για τον Thechikkottukavu Ramachandran, ο οποίος γεννήθηκε το 1964 και ζει στην Ινδία. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες σκότωσε τουλάχιστον 13 ανθρώπους στα σχεδόν 60 χρόνια του στον πλανήτη, καθώς και 3 ελέφαντες.

Το ζώο ανήκει σε ναό στην Ινδία και εκτός από τον χαρακτηρισμό του «πιο επικίνδυνου αιχμάλωτου ελέφαντα στον κόσμο», είναι επίσης ο ψηλότερος αιχμάλωτος ελέφαντας στη χώρα, με ύψος 320 εκατοστών, όπως αναφέρουν οι India Times.

Ο Thechikkottukavu έχει εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ όλα αυτά τα χρόνια, αλλά αρκετές εμφανίσεις του κατά καιρούς ακυρώθηκαν. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την τρομακτική φύση του. Αυτό, καθώς και το γεγονός ότι είναι μερικώς τυφλός.

Ο ελέφαντας αποτέλεσε θέμα συζήτησης στο Reddit στις 6 Ιανουαρίου, αφού κοινοποιήθηκε ένα βίντεο του ζώου μπροστά σε ένα πλήθος που ζητωκραυγάζει. Ο Thechikkottukavu, πέρασε κάθε άλλο παρά απαρατήρητος στον ιστότοπο προκαλώντας πολλές συζητήσεις.

Κάποιος χρήστης του Reddit ισχυρίστηκε ότι επισκέπτεται τακτικά την περιοχή αι αποκάλυψε ότι το ζώο είναι ένας «ιερός ελέφαντας» που χρησιμοποιείται σε θρησκευτικές τελετουργίες.

Σύμφωνα με το BBC, όταν ο Thechikkottukavu σκότωσε δύο άτομα σε ένα φεστιβάλ το 2019, η χρήση ελεφάντων για το σκοπό αυτό απαγορεύτηκε προσωρινά, αλλά η απαγόρευση ανακλήθηκε αργότερα λόγω διαμαρτυριών.