Τριαντάφυλλος για Βασάλο: «Ψευτοφουσκωτούλη, σε έπιασαν να κρύβεις λεφτά για τους σεκιούριτι»

Newsroom
Τριαντάφυλλος για Βασάλο: «Ψευτοφουσκωτούλη, σε έπιασαν να κρύβεις λεφτά για τους σεκιούριτι»
O τραγουδιστής έκανε ένα story στο Instagram με έμμεση αναφορά στo πρώτο παράπτωμα που έγινε στο Survivor από τους Βαλαβάνη και Βασάλο.

O Τριαντάφυλλος δεν θα είναι στο Survivor All Star, το οποίο κάνει πρεμιέρα σε δυο μέρες και όπως έχει δηλώσει δεν σκοπεύει να μπει στο ριάλιτι επιβόωσης ούτε για 20.000 ευρώ την εβδομάδα.

Ωστόσο, παρακολουθεί όσα όσα γίνονται σχετικά με το Survivor και τους παίκτες που είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο, όπως ο Κώστας Βασάλος.

Έτσι με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου στην κάμερα του «Πρωινό μας», ο τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση, στην οποία αναφέρεται με πλάγιο τρόπο στην «καμπάνα» που έφαγαν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο πρώην σύντροφός της από την παραγωγή.

Τριαντάφυλλος

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος έκανε ένα instastory και έγραψε: «Ειρωνεύτηκες την αλήθεια φίλε πανελίστα του 2 - 3 % και τώρα σε έπιασαν να έχεις κρύψει λεφτά να τα δίνεις στους security. Όσο για το 60% ρώτησε την παραγωγή, ψευτοφουσκωτούλη! Όταν θα έρθεις, θα τρέξουμε όπου θες και θα σε πάω και στους μεγαλογιατρούς».