Με party και συμμαχίες ξεκινάει το Survivor All Star: «Ακόμα νιώθω διάφορα vibes» είπε στον Μαρτίκα η Βρισηίδα (vids)

Newsroom
Με party και συμμαχίες ξεκινάει το Survivor All Star: «Ακόμα νιώθω διάφορα vibes» είπε στον Μαρτίκα η Βρισηίδα (vids)
Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει να προβάλλεται στις οθόνες μας το ριάλιτι επιβίωσης και ήδη οι πρώτες συζητήσεις, ίντριγκες και... παρέες έχουν γίνει.

Την Κυριακή (8/1) ξεκινάει το Survivor All Star, το οποίο κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ στις 21:00.

Μετά τα τρέιλερ του ΣΚΑΪ που αποκάλυπταν σιγά-σιγά ποιοι θα είναι οι πρώτοι παίκτες που θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο, προβλήθηκε και εκείνο που δείχνει την στιγμή που φτάνουν στο μέρος όπου θα διαγωνιστούν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τα πλάνα δείχνουν τους παίκτες καλά ντυμένους, μετά από το πάρτι που έγινε για την έναρξη του παιχνιδιού, τα οποία προβλήθηκαν και στην εκπομπή του σταθμού «Το Πρωινό μας».

Μάλιστα ακούγεται η Βρισηίδα Ανδριώτου να μιλάει με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος της λέει ότι το περιβάλλον είναι πιο φιλικό σε σχέση με την αρχή κι εκείνη να του απαντάει: «Ακόμα νιώθω διάφορα vibes».

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, τα ζευγάρια που έχουν μπει ήδη μέσα, αρχικά έστω, δεν θα είναι στις ίδιες ομάδες, ενώ έγινε μεγάλη συζήτηση για τον Στέλιο Χανταμπάκη.

«Ο Χανταμπάκης ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους παίκτες για δυο λόγους. Είναι ο μόνος που δεν φόρεσε επίσημο ένδυμα, πήγε με tshirt και τζιν. Ενώ τον έχουμε συνηθίσει να είναι πιο μοναχικός, στο πάρτι ήταν χαμογελαστός και δεν ήταν μόνος του. Έχει κάνει ήδη παρέες», ανέφερε ο δημοσιογράφος.