Times: «Οι γυναίκες που εξαπατούσε ο Andrew Tate είχαν τατουάζ "Ιδιοκτησία Tate"»

Newsroom
 Times: «Οι γυναίκες που εξαπατούσε ο Andrew Tate είχαν τατουάζ "Ιδιοκτησία Tate"»
Νέα σοκαριστικά στοιχεία βγαίνουν στο φως για τον Andrew Tate που κρατείται από τις ρουμανικές Αρχές.

Οι ρουμανικές αρχές ισχυρίζονται ότι ο Tate εξαπατούσε τις γυναίκες που στρατολογούνταν για την επιχείρησή του με κάμερες. Αστυνομικές πηγές στη Ρουμανία ανέφεραν ότι ορισμένες από τις γυναίκες που εργάζονταν για την επιχείρηση φέρονται να είχαν πάνω τους τατουάζ «ανήκω στον Tate», το οποίο ήταν ορατό στην κάμερα, αναφέρει η εφημερίδα The Times.

Ο Sebastian Vieru - ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Tate σε άλλες επιχειρήσεις - ισχυρίζεται ότι η επιχείρηση με τα ερωτικά βίντεο και τις κάμερες του influencer ήταν «απολύτως νόμιμη» στη Ρουμανία. Ο ίδιος μάλιστα απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι ο Tate ανάγκαζε τις γυναίκες να εργάζονται γι' αυτόν.

Ο Vieru είπε επίσης ότι ήταν φυσιολογικό για τις γυναίκες να έχουν τατουάζ με τα ονόματα των φίλων τους.

Οι αρχές ισχυρίζονται ότι οι γυναίκες μεταφέρονταν στη βίλα των αδελφών αξίας 600.000 λιρών στα περίχωρα του Βουκουρεστίου. Πιστεύουν ότι οι δύο άνδρες δελέαζαν τα θύματα χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του "loverboy", όπου φέρονται να ισχυρίζονταν ψευδώς ότι ήταν ερωτευμένοι με τις νεαρές γυναίκες. Σύμφωνα με τους Ρουμάνους ερευνητές, οι γυναίκες αναγκάζονταν να γυρίζουν ερωτικά βίντεο στο συγκρότημα και κρατούνταν σε κατ' οίκον περιορισμό 24 ώρες το 24ωρο.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι τα αδέρφια «εντόπιζαν ευάλωτα άτομα και εκμεταλλεύονταν τις ανάγκες τους για στοργή, εμπιστοσύνη, σταθερότητα, δημιουργώντας την εντύπωση μιας στενής σχέσης».

Οι εισαγγελείς σημείωσαν επίσης τη «στάση περιφρόνησης του Τέιτ απέναντι στις γυναίκες γενικά, τις οποίες αντιλαμβάνεται μόνο ως μέσο για να κερδίζει εύκολα μεγάλα ποσά».