«Σπάει» την σιωπή του ο αστυνομικός που κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση trafficking: «Στη φυλακή υπάρχουν άγραφοι νόμοι» (vid)

Newsroom
«Σπάει» την σιωπή του ο αστυνομικός που κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση trafficking: «Στη φυλακή υπάρχουν άγραφοι νόμοι» (vid)
Ο αστυνομικός παραχώρησε συνέντευξη, όπου έδωσε την δική του οπτική γωνία για την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται.

Είναι σημαντικό να θυμίσουμε τις κατηγορίες τις οποίες είχε προσάψει η δικαιοσύνη στον αστυνομικό. Πιο συγκεκριμένα είχε κατηγορηθεί από 19χρονη πως την κακοποιούσε και την εξέδιδε. Μόλις η δικαιοσύνη είχε στα χέρια της την δικογραφία αποφάσισε την 18μηνη φυλάκιση του αστυνομικού.

Μετά από 18 μήνες, ο αστυνομικός είναι ελεύθερος. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» αναφέρθηκε εξοχινιστικά στην υπόθεση, παραχορώντας την δική του οπτική γωνία. Στο πρόσφατο δικαστήριο που πραγματοποιήθηκε για την υπόθεση, ο αστυνομικός κρίθηκε αθώος με 6-1, σχετικά με την υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης κοπέλας. Αντιθέτως κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση εμπορίας ανθρώπων με 4-3.

Σε ερώτηση της ρεπόρτερ για την υπόθεση, δήλωσε: «Το πρωι που με συλλάβανε είχαμε ξυπνήσει και ετοιμαζόμασταν για ταξίδι. Εκείνη την στιγμή έγινε κάποιος καβγάς. Είδε πως μιλάω με κάποια άλλη. Είχα νευριάσει και 'γω με αυτή την δουλειά που κάνει. Πάνω στον τσακωμό πράγματι την χαστούκισα».

«Άνοιξε την πόρτα και έφυγε, δεν προσπάθησα να την σταματήσω».«Είχαμε αρχίσει να τσακωνόμαστε από την Τετάρτη. Τότε εγώ είχα φύγει από το σπίτι και εκείνη μου έστειλε μήνυμα να γυρίσω. Άλλο εσύ, άλλο η δουλειά μου είπε», συμπλήρωσε.

Στην συνέχεια της συνέντευξης παραχώρησε συγκλονιστικές αποκαλύψεις. «Μετά το τσακωμό της ζήτησα να χωρίσουμε και να επιστρέψει στο σπίτι της. Τότε μου είπε πως δεν μπορεί να γίνει αυτό, καθώς δεν τα έχω βρει με τον πατέρα μου». Εκείνος ανταποκρίθηκε: «Όπως τα βρήκες με την μητέρα σου, θα τα βρεις και με τον πατέρα σου».

Η κοπέλα του απάντησε, πως δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο γιατί ο πατέρας μου με βίαζε από τα 14 ως τα 17 μου. Με το άκουσμα ο αστυνομικός δήλωσε πως επικοινώνησε άμεσα με δυο αξιωματικούς από άλλες υπηρεσίες. «Είχαμε κανονίσει ραντεβού με το οργανωμένο έγκλημα, προκειμένου να δούμε τι θα γίνει. Το μόνο που θέλω από σένα είναι να μου πεις αλήθεια». «Έτσι θα μπορούμε να κινηθούμε νομικά , κατά του πατέρα της», ολοκλήρωσε.

Όσο για το διάστημα που έμεινε στη φυλακή είπε: «Σκεφτόμουν πολλά πράγματα. Η φυλακή είναι απομόνωση, είναι μοναξιά. Στη φυλακή 18 μήνες μιλούσα και γνώρισα πολλούς ανθρώπους. Το μεγαλύτερο διάστημα το πέρασα στον Κορυδαλλό όπου εκεί είναι μεικτή η φυλακή και όπως γνωρίζετε υπάρχουν και οι άγραφοι νόμοι. Τα στοιχεία όμως που είχα συγκεντρώσει ήταν συντριπτικά».