Η συγκλονιστική στιγμή που ένοπλος άνδρας σώζει γυναίκα από απαγωγείς (vid)

Newsroom
Η συγκλονιστική στιγμή που ένοπλος άνδρας σώζει γυναίκα από απαγωγείς (vid)
Άγιο είχε γυναίκα στις ΗΠΑ, καθώς ένοπλος άνδρας την γλίτωσε από απόπειρα απαγωγής.

Μια νεαρή γυναίκα από το Μέμφις, των ΗΠΑ, γλίτωσε από βέβαιη απαγωγή, προτού παρέμβει ένας ένοπλος άνδρας και σώσει το τρομοκρατημένο θύμα. Η απόπειρα απαγωγής έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής (30/12) στο πάρκινγκ ενός πολυτελούς εμπορικού κέντρου, όπου η γυναίκα πραγματοποιούσε αγορές για τις γιορτές.

Δύο άνδρες έστησαν ενέδρα στην ξανθιά γυναίκα την ώρα που εκείνη έμπαινε στην πλευρά του οδηγού. Από την επίθεση υπέστη ελαφρά τραύματα.Το βίντεο δείχνει τη γυναίκα να προσπαθεί να αποκρούσει τους επιτιθέμενους, καθώς οι δύο κακοποιοί που φορούσαν κουκούλες, πετάχτηκαν από το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο δίπλα της. Η γυναίκα κατάφερε να τρέξει και να διαφύγει, ενώ οι δύο άνδρες επέστρεψαν γρήγορα στο αυτοκίνητό τους.

Από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης φαίνεται ένας άνδρας να κρατάει το όπλο και να τρέχει προς το αυτοκίνητο, προκειμένου να σώσει την γυναίκα. Οι δράστες μόλις αντίκρισαν τον ένοπλο άνδρα, άφησαν την γυναίκα και μπήκαν αμέσως στο αμάξι.

Ο Earle Farrell, ο οποίος τράβηξε το βίντεο της απόπειρας απαγωγής, το μοιράστηκε στο Facebook την Κυριακή (01/01) με το μήνυμα: «Προσέξτε ποιος παρκάρει κοντά σας».«Αν σας φαίνεται κάτι ύποπτο. Αποφύγετε να επιστρέψετε στο αυτοκίνητο!» έγραψε.

Ο άνδρας που έδρασε γρήγορα και αποτελεσματικά δεν έχει αναγνωριστεί.