Εκνευρίστηκε η Βαλαβάνη στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρηση για το Survivor: «Αχ Παναγία μου!» (vid)

Newsroom
Εκνευρίστηκε η Βαλαβάνη στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρηση για το Survivor: «Αχ Παναγία μου!» (vid)
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η μοναδική που φαινόταν εκνευρισμένη μετά από ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο οι διάσημοι παίκτες που θα βρίσκονται στο Survivor All Star και σχεδόν κανείς δεν έκανε δηλώσεις.

Ωστόσο, εκεί θα βρίσκονται και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, οι οποίοι χώρισαν πρόσφατα. Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν και τους δυο πώς αισθάνονται και αν υπάρξει περίπτωση επανασύνδεσης.

Τότε, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εμφανώς εκνευρισμένη απάντησε «Αχ Παναγία μου!».

Ωστόσο, μετά την προβολή του βίντεο στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε, «Δεν μπορούσαν να κάνουν μια δήλωση στα παιδιά που ξεροσταλιάζουν εκεί από χτες το βράδυ; Δηλαδή αν έκαναν μια δήλωση θα τους έσπαγε ο Ατζούν τα συμβόλαια;».

Αξίζει να σημειωθεί πως δηλώσεις έκανε μόνο ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος θα παρουσιάζει το ριάλιτι επιβίωσης.

«Είχα το κλασικό άγχος και δεν κλείσαμε μάτι όλη τη νύχτα… Νομίζω τώρα ότι το παιχνίδι θα είναι σε άλλα επίπεδα στρατηγικής. Αυτό που κατάλαβα στο χθεσινό meeting με την Acun Medya είναι ότι υπάρχουν υποομάδες κι είναι όλοι καλά προετοιμασμένοι. Ξυπνούν όλοι με στρατηγική. Θα γίνει μεγάλη μάχη για το ποιος θα φύγει πρώτος. Τους είδα αρκετά άνετους μέχρι που ο Ατζούν τους ανακοίνωσε πως το All Star, θα είναι αρκετά δύσκολο και σε θέμα επιβίωσης, πείνας κι αγωνισμάτων. Νομίζω το κριτήριο θα είναι κατά κύριο λόγο αγωνιστικό και θα δούμε τις σχέσεις μεταξύ τους» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

«Δεν θέλω να ξαναμπώ σε αυτήν τη διαδικασία. Όποιος ήθελε και μπορούσε, είναι στο All Star κι ήρθε να το ξαναζήσει» απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και συνέχισε για τον Τριαντάφυλλο: «Θα ήθελα. Γενικά με στενοχωρεί για παίκτες που θα έπρεπε να κάνουν ένα πέρασμα από το All Star και δεν τα βρήκαν. Σίγουρα θα πέσουν τηλέφωνα και σε παίκτες που δεν τους έχετε συζητήσει ακόμα» Τι του είπε η σύντροφός του, λίγο πριν φύγει;: «Με σταύρωσε και μου έβαλε τον άγιο Χριστόφορο μέσα στις τσάντες», τόνισε.