Αδιανόητο περιστατικό: Έβαλαν άτομο με νοητικά προβλήματα να πει γονατιστός τα κάλαντα και του έβαλαν φωτιά

Newsroom
Αδιανόητο περιστατικό: Έβαλαν άτομο με νοητικά προβλήματα να πει γονατιστός τα κάλαντα και του έβαλαν φωτιά
Απάνθρωποι στην Πάτρα έβαλαν έναν 35χρονο με νοητικά προβλήματα να πει τα κάλαντα γονατιστός και μετά του έβαλαν φωτιά.

Ξεπερνάει κάθε όριο απανθρωπιάς αυτό που συνέβη στην Πάτρα την παραμονή Πρωτοχρονιάς, με θύμα έναν 35χρονο Ρομά με νοητικά προβλήματα. Σύμφωνα με το pelop ο 35χρονος πήγε σε πασίγνωστη επιχείρηση αυτοκινήτων και ζήτησε να πει τα κάλαντα.

Κάποιοι εν αγνοία του ιδιοκτήτη άρχισαν να τον πειράζουν και να γελάνε μαζί του. Λίγο αργότερα, κάνοντας έτσι απλά την πλάκα τους, του πρότειναν να γονατίσει και να πει έτσι τα κάλαντα. Ο 35χρονος υπάκουσε. Γονάτισε και άρχισε να τραγουδάει το «Αρχιμηνιά και Αρχιχρονιά…». Η παρέα των απαράδεκτων όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ένας από την παρέα, του πέταξε σταγόνες εύφλεκτου υλικού στα ρούχα του και του έβαλε φωτιά!

Την ίδια στιγμή κάποιος βιντεοσκοπούσε το κακόγουστο αστείο και ενώ ο 35χρονος ούρλιαζε. Προσπαθούσε να σβήσει τις φλόγες και ευτυχώς τα κατάφερε, γλιτώνοντας τα εγκαύματα. Άρχισε να διαμαρτύρεται και να απειλεί με μηνύσεις. Η παρέα προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.

Το περιστατικό έκανε τον γύρο της πόλης και γρήγορα πήρε εκτάσεις. Φωτογραφικά ντοκουμέντα του επικίνδυνου «καψονιού» έφτασαν στα γραφεία της εφημερίδας «Πελοπόννησος». Απεικονίζουν, καρέ-καρέ, τον ρατσιστικό βασανισμό του 35χρονου από ασυνείδητους συμπολίτες του.