Ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ τσακώθηκε live με αστυνομικό στην καταδίωξη στο Μαρούσι: «Μην μπαίνετε μπροστά, κάνω τη δουλειά μου» (vid)

Newsroom
 Ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ τσακώθηκε live με αστυνομικό στην καταδίωξη στο Μαρούσι: «Μην μπαίνετε μπροστά, κάνω τη δουλειά μου» (vid)
Καταδίωξη έγινε το πρωί στο Μαρούσι με τους αστυνομικούς αναζητούν τρία άτομα.

Μια κινηματογραφική καταδίωξη οχήματος έγινε το πρωί της Παρασκευής (30/12) στο Μαρούσι, έπειτα από σήμα της αστυνομίας στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο.

Το όχημα μπήκε ανάποδα στην οδό Πανδρόσου, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στη Λ. Πεντέλης και οι τρεις επιβάτες του βγήκαν από αυτό και έτρεξαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον ένα από τους τρεις δράστες, ενώ οι άλλοι δύο εξαφανίστηκαν πεζοί. Όπως διαπιστώθηκε από τις πινακίδες κυκλοφορίας, το όχημα είναι από την Καλαμάτα.

Στο περιστατικό υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, ο οποίος προσπάθησε να μεταφέρει στην εκπομπή «Οι Δεκατιανοί» το ρεπορτάζ από το σημείο. Εκεί είχε μια διένεξη με αστυνομικό λέγοντάς του: «Ένα λεπτάκι, είμαι live, μην μπαίνετε μπροστά. Δεν θα σας εμποδίσω, προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου», είπε ο ρεπόρτερ στον αστυνομικό, ο οποίος δεν τον άφηνε να τραβήξει τις πινακίδες του οχήματος.