Λιάγκας για Πλεύρη: «Μιλάμε για την απόλυτη υποκρισία! Έμαθε από τον Μπισμπίκη ότι καπνίζουν στα μπουζούκια;» (vid)

Newsroom
Λιάγκας για Πλεύρη: «Μιλάμε για την απόλυτη υποκρισία! Έμαθε από τον Μπισμπίκη ότι καπνίζουν στα μπουζούκια;» (vid)
Ο παρουσιαστής μίλησε για υποκρισία και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του σχετικά με το θέμα.

Πολύς ντόρος έχει γίνει μετά την ανάρτηση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη σχετικά με την φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη με το τσιγάρο.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός είδε την φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη στο κέντρο που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή και ζήτησε να επιβληθεί πρόστιμο στο μαγαζί επειδή δεν τηρείται ο αντικαπνιστικός νόμος, αφού ο ηθοποιός κρατούσε ένα τσιγάρο στο χέρι του.

Το θέμα σχολίασε και ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Το Πρωινό» και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «τώρα έμαθε ο υπουργός ότι καπνίζουν στα μπουζούκια; Από τον Μπισμπίκη;».

«Ξαφνικά ανακαλύψαμε στη χώρα της υποκρισίας ότι στα νυχτερινά μαγαζιά επιτρέπεται το κάπνισμα. Επειδή ο Μπισμπίκης, που είναι ερωτευμένος πάει κάθε βράδυ στα μπουζούκια στη Βανδή -τη φιλάει, ήταν χθες το επεισόδιο 1843, μπράβο οι άνθρωποι είναι το πιο ερωτευμένο ζευγάρι στην Ελλάδα, μακάρι να μου τύχαινε κι εμένα να ερωτευτώ-, κάπνιζε. Ξαφνικά τώρα βγάλαμε στη σέντρα τον Μπισμπίκη, βγήκε ο απαράδεκτος ο Μπισμπίκης, το απαράδεκτο νυχτερινό κέντρο, βγήκε ο Πλεύρης να καταγγείλει το νυχτερινό κέντρο, έβγαλε ανακοίνωση το νυχτερινό κέντρο…», είπε.

«Μιλάμε τώρα για την απόλυτη υποκρισία, ντροπή μας!», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Όσον αφορά την απάντηση που έδωσε το νυχτερινό κέντρο για το περιστατικό, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Έχουμε τη μία υποκρισία του Πλεύρη, έχουμε και την υποκρισία από το μαγαζί, το οποίο έβγαλε ανακοίνωση τρολάροντας τον Πλεύρη».