Η απάντηση του «Έναστρον» για το πρόστιμο του Πλεύρη σε Μπισμπίκη

Newsroom
Η απάντηση του «Έναστρον» για το πρόστιμο του Πλεύρη σε Μπισμπίκη
Με μια ανάρτηση το νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» τοποθετήθηκε για το τσιγάρο του Βασίλη Μπισμπίκη που προκάλεσε την παρέμβαση του Θάνου Πλεύρη.

Οι φωτογραφίες του Βασίλη Μπισμπίκη με τσιγάρο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή κινητοποίησαν τον Θάνο Πλεύρη, ο οποίος επέβαλε πρόστιμο στο μαγαζί για τη μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, το «Έναστρον» έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από μια ανακοίνωση στο Instagram.

Η ανακοίνωση στο Instagram, αναφέρει: «Αγαπητοί φίλοι, όλοι γνωρίζετε ότι η μεγάλη οικογένεια του μαγαζιού, η διοίκηση, οι καλλιτέχνες και οι δεκάδες εργαζόμενοι προσφέρουμε επί πολλά έτη υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης, σεβόμενοι πάντοτε την τήρηση των νόμων. Είναι προφανές ότι η προσπάθεια τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου είναι συνεχής και αδιάκοπη μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες αφού είναι δύσκολος ο έλεγχος εκατοντάδων πελατών που διασκεδάζουν.

Μεμονωμένα περιστατικά όπως αυτό που έλαβε σήμερα δημοσιότητα δεν μπορούν να ακυρώσουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλουμε όλοι μας. Η παρέμβαση του Υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη ενδυναμώνει την προσπάθεια της πολιτείας και την δική μας για την πλήρη απάλειψη του καπνίσματος στα κέντρα διασκέδασης.

Είμαστε σίγουροι ότι με τη δική σας συμβολή θα τα καταφέρουμε!».