Δεν το πρόσεξε κανείς: H τρελή θεωρία που συνδέει το Home Alone με το φινάλε των Friends

Δεν το πρόσεξε κανείς: H τρελή θεωρία που συνδέει το Home Alone με το φινάλε των Friends
Τι crossover episode ήταν αυτό;

Νόμιζες ότι τα έχεις δει ή ακούσει όλα; Κι όμως, πάντα υπάρχει μια λεπτομέρεια που θα σου έχει ξεφύγει. Ακόμη και από ταινίες ή σειρές για παράδειγμα που έχεις μάθει απ’ έξω τους διαλόγους τους. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, μιλάμε για το all time classic των Χριστουγέννων, το Home Alone, αλλά και τη σειρά θρύλο, τα Φιλαράκια.

Γίνεται αυτά τα δύο εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους προγράμματα, να συνδέονται; Σύμφωνα με τους χρήστες των social media, κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά πιθανό και υπάρχει μάλιστα και αποδείξεις. Η τρελή θεωρία που έχει ξαναβγει στην επιφάνεια, θέλει τον Τσάντλερ και τη Μόνικα να μετακομίζουν στο φινάλε της σειράς, στο σπίτι της οικογένειας του Κέβιν ΜακΚάλιστερ.

Μόνο λίγοι παρατηρητικοί, βλέπεις, έχουν εντοπίσει ομοιότητες στη θέα από τα παράθυρα των δύο σπιτιών, όπου φαίνεται μια χαρακτηριστική γκαραζόπορτα. Επίσης, σε ένα από τα τελευταία επεισόδια των Friends, φαίνεται έξω από το παράθυρο και μια πόρτα με ένα στεφάνι, όπως ακριβώς και στο Home Alone.

Μωρέ λες;

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στο σπίτι που έγιναν τα γυρίσματα του Home Alone, έμενε κανονικά μια οικογένεια, η οποία επί μέρες είχε μεταφερθεί στον πάνω όροφο, προκειμένου να μην εμποδίζει την παραγωγή να κάνει τη δουλειά της.

Πέρυσι, είδαμε το σπίτι να μπαίνει και στην πλατφόρμα του Airbnb, προκαλώντας έναν μικρό πανικό!