Xiaomi Christmas Offers: Τα καλύτερα gadgets που μπορείς να κάνεις δώρο τα φετινά Χριστούγεννα

Newsroom
Xiaomi Christmas Offers: Τα καλύτερα gadgets που μπορείς να κάνεις δώρο τα φετινά Χριστούγεννα
Τα πιο έξυπνα δώρα των φετινών Χριστουγέννων έχουν την υπογραφή της Xiaomi.

Οι γιορτές έφτασαν, τα λαμπάκια άναψαν και τα μελομακάρονα έχουν ήδη αρχίσει να μυρίσουν «Χριστούγεννα» στα σαλόνια των σπιτιών. Και τώρα τι μένει; Τα δώρα! Γι' αυτό δεν είναι φτιαγμένη άλλωστε αυτή η εποχή; Για χαμόγελα, ευχάριστη διάθεση και δυνατά συναισθήματα. Το άνοιγμα του κουτιού, το σκίσιμο της σακούλας και η αποκάλυψη του δώρου σε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο είναι αξία ανεκτίμητη.

Όμως, τι δώρο να πάρουμε; Κάθε χρόνο το ίδιο ερώτημα. Η αλήθεια, λοιπόν, είναι πως δε συγκρίνεται τίποτα με ένα gadget. Ένα προϊόν τεχνολογίας που θα κάνει τη ζωή του άλλου εύκολη, ενώ παράλληλα θα τον μετατρέψει σε high-tech περσόνα. Αν αποφασίσετε να προχωρήσετε στην αγορά ενός δώρου τεχνολογίας θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε. Εφόσον αναζητείτε το καλύτερο, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στις Χριστουγεννιάτικες Προσφορές της Xiaomi στο mistore-greece.gr.

Smartphones για τις πιο τέλειες φωτογραφίες

Ας μην κοροϊδευόμαστε. Οι φωτογραφίες για τους περισσότερους από εμάς είναι μέρος της καθημερινότητάς μας. Από το εστιατόριο που θα επισκεπτούμε και τα πιάτα που θα δοκιμάσουμε, μέχρι τις διακοπές που θα πάμε, θέλουμε ένα καλό κινητό με εντυπωσιακή κάμερα, για να ανεβάσουμε τα πιο τέλεια Instagram Stories.

Το Redmi Note 11S ξεχωρίζει για τον κομψό επίπεδο σχεδιασμό του, αλλά και για την 108MP pro-grade κύρια κάμερά του! Μάλιστα, κυκλοφορεί και σε τρία διαφορετικά χρώματα.

....

Από την άλλη, για εκείνον ή εκείνη που η ταχύτητα είναι το παν, τότε το Redmi Note 11 με τον επεξεργαστή Snapdragon® 680 που «φοράει» αποτελεί το ιδανικό δώρο.

....

Με διαφορά, όμως, η πιο Value for Money επιλογή της κατηγορίας είναι το Redmi 9C, το οποίο κάνει τα πάντα και συμφέρει.

....

Ένας προπονητής στο χέρι σου

Για τους πιο αθλητικούς τύπους το απόλυτο δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα αποτελεί ένα smart band ή ένα smartwatch, το οποίο θα αποτελέσει τον προσωπικό προπονητή τους.

Το Xiaomi Smart Band 7 Pro με εντυπωσιακή οθόνη και υποστήριξη 110+ αθλητικών λειτουργιών είναι μια εξαιρετική επιλογή.

....

Από την άλλη, το Mi Smart Band 6 NFC ξεχωρίζει για το κλασικό του σχήμα με τις στρογγυλεμένες άκρες, είναι άνετο και φορώντας το, μπορείς να πραγματοποιείς τις συναλλαγές σου ανέπαφα με το Xiaomi Pay και τις κάρτες Alpha Bank Mastercard®. Μάλιστα, μπορείς να το βρεις και σε σούπερ τιμή, στα 39,90 ευρώ!

....

Όλες οι αγαπημένες σου λειτουργίες, καθώς και η δυνατότητα να πραγματοποιείς συναλλαγές ανέπαφα με το Xiaomi Pay και τις κάρτες Alpha Bank Mastercard® κρύβονται στο νέο Xiaomi Watch S1 Active.

....

Πόση μουσική αντέχεις;

Να μιλήσουμε, όμως, και για το αγαπημένο χόμπι των περισσότερων από εμάς; Μιλάμε φυσικά για τις ατελείωτες ώρες ακούγοντας μουσική. Mε τα Redmi Buds 3 Lite έχεις διάρκεια μπαταρίας μέχρι και 18 ώρες, μαζί με τη θήκη, για να μη τα κλείνεις ποτέ!

....

Το μαγείρεμα γίνεται «παιχνίδι»

Σίγουρα το έχεις ακούσει να το συζητάνε στις παρέες. Άλλωστε το Mi Smart Air Fryer αποτελεί ένα από τα best seller της κατηγορίας του. Για όποιον δεν προλαβαίνει να μαγειρέψει ή ζητάει κάτι υγιεινό στη διατροφή του, τότε η φριτέζα αέρος της Xiaomi αποτελεί ιδανική επιλογή.

Μάλιστα με το Xiaomi Home App μπορείς να θέσεις σε λειτουργία το Air Fryer, να επιλέξεις ανάμεσα σε προγράμματα, να ελέγχεις σε τι στάδιο βρίσκεται αλλά και να βρεις πεντανόστιμες συνταγές!

....

Η λύση στο καθάρισμα του σπιτιού

Μιας και μιλάμε για ευκολία και εξοικονόμιση χρόνου, έχεις σκεφτεί πως μια ρομποτική σκούπα μπορεί να λύσει τα χέρια; Η Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite έχει τη δυνατότητα χαρτογράφησης του χώρου, αποτυπόνωντας επακριβώς την διάταξη του σπιτιού σας και φυσικά με το Xiaomi Home App μπορείς να της δώσεις εντολή να μπει σε λειτουργία την ώρα που θες, αλλά και να επιλέξεις να σκουπίσει ή σφουγγαρίσει ανάλογα με τις ανάγκες σου!

....

Αν τώρα μιλάμε για πολύ μεγάλο χώρο, ο οποίος μάλιστα χωρίζεται και σε ορόφους, τότε η λύση είναι η Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro, η οποία έχει τη δυνατότητα χαρτογράφησης έως και 5 ορόφων, διαθέτει σύστημα πλοήγησης με laser για γρήγορη και ακριβή χαρτογράφηση του σπιτιού, ενώ έχει και λειτουργία σφουγγαρίσματος πολλαπλών δονήσεων για πιο αποτελεσματικό καθάρισμα!

....

Όποιο δώρο από τα παραπάνω κι αν θέλεις να κάνεις δικό σου ή να χαρίσεις σε κάποιον που αγαπάς, μπορείς να το βρεις στο mistore-greece.gr, καθώς επίσης και σε ένα από τα τέσσερα φυσικά καταστήματα Xiaomi σε Αθήνα (Σόλωνος 1 & Κανάρη 17, 10671, Αθήνα / Εμπορικό Κέντρο Golden Hall 1ος όροφος, Λ. Κηφισίας 37Α, 15123, Μαρούσι / Εμπορικό Κέντρο River West Προόδου 1,3,5, 12241, Αιγάλεω) και Θεσσαλονίκη (Π. Μελά 14, 54622), αλλά και σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης!