Ιρλανδός ιδιοκτήτης αρνήθηκε να πουλήσει σε πελάτη κόκα κόλα επειδή η παμπ του «είναι μόνο για πότες»

Newsroom
Ιρλανδός ιδιοκτήτης αρνήθηκε να πουλήσει σε πελάτη κόκα κόλα επειδή η παμπ του «είναι μόνο για πότες»
Ένας ταβερνιάρης στο Μπέλφαστ κατέστησε απολύτως σαφές στους τουρίστες της πόλης ότι το μπαρ του είναι μόνο για πότες.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Βόρεια Ιρλανδία, όταν ένας ιδιοκτήτης παμπ αρνήθηκε να πουλήσει κοκα κόλα σε πελάτη και μάλιστα τον έδιωξε. Ο λόγος για τον John Bittles, ιδιοκτήτης του Bittles Bar, ο οποίος υποστήριξε ότι κάποιος που πίνει αναψυκτικό στο μπαρ του «δεν είναι ευπρόσδεκτος».

Μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο, ο Bittles είπε: «Αυτός ο τύπος μπήκε μέσα και παρήγγειλε μια κόκα κόλα, λοιπόν, ένα ποτήρι κόκα κόλα στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν μπορώ να σερβίρω. Ήταν λίγο. Πουλάμε μέχρι και 700 μισόλιτρα ποτήρια Guinness την ημέρα, έχουμε μόνο μικρό αριθμό τραπεζιών, οπότε το να κάθεται κάποιος εκεί με μια κόκα κόλα δεν είναι καλό για το μαγαζί».

Και πρόσθεσε μάλιστα: «Είμαστε τόσο απασχολημένοι αυτή τη στιγμή, ακόμη και σήμερα έχουμε πουλήσει εκατοντάδες ποτήρια μπύρας και είναι μόλις δύο και μισή». Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι «κανόνες» του ιδιοκτήτη έχουν γίνει πρωτοσέλιδο στην Βόρεια Ιρλανδία. Τον Ιούλιο, είχε τοποθετήσει μια πινακίδα που προειδοποιούσε τους πελάτες ότι δεν θα σερβίρει πλέον κάτω από μισό λίτρο Guinness σε πελάτες.

Είμαστε ένα μικρό μέρος εδώ και πουλάμε εκατοντάδες και εκατοντάδες μπύρες την ημέρα και δεν υπάρχει χώρος για να πουλάμε μισές μπύρες. Συνέχισε τονίζοντας ότι το μπαρ του έχει μόλις δέκα τραπέζια, οπότε δεν έχει επιχειρηματικό νόημα να πουλάει μισές μπύρες.