«Ταξιδιώτης του χρόνου από το 2027» δημοσιεύει βίντεο με τον εαυτό του ως «τελευταίο άνθρωπο στη Γη» για να αποδείξει ότι οι hatters κάνουν λάθος (vid)

Newsroom
«Ταξιδιώτης του χρόνου από το 2027» δημοσιεύει βίντεο με τον εαυτό του ως «τελευταίο άνθρωπο στη Γη» για να αποδείξει ότι οι hatters κάνουν λάθος (vid)
Αν και ο Javier δεν είναι ο μόνος που ισχυρίζεται ότι είναι ταξιδιώτης του χρόνου στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης συγκεντρώνει τις περισσότερες προβολές.

Ένας άνδρας που ισχυρίζεται ότι είναι ένας ταξιδιώτης του χρόνου που έχει κολλήσει στο έτος 2027 είναι αποφασισμένος να αποδείξει ότι οι καχύποπτοι ακόλουθοι του στο Tiktok κάνουν λάθος με την τελευταία του ανάρτηση, στην οποία μοιράστηκε απόκοσμα πλάνα από μια έρημη πόλη σε μια προσπάθεια να δείξει ότι είναι ο «τελευταίος άνθρωπος στη Γη».

Ο TikToker Javier (@unicosobreviviente - που σημαίνει «μοναδικός επιζών») έχει συγκεντρώσει πάνω από 6 εκατομμύρια ακολούθους μοιραζόμενος τις σόλο περιπέτειές του ως «ταξιδιώτης του χρόνου» κινηματογραφώντας εγκαταλελειμμένα μέρη, κτίρια και αυτοκίνητα. Στο παρελθόν έχει μάλιστα προειδοποιήσει ότι η ανθρώπινη εξαφάνιση απέχει μόλις λίγα χρόνια.

Αλλά φυσικά, ο κόσμος έχει τις αμφιβολίες του για τους εξωφρενικούς ισχυρισμούς του TikToker, πιστεύοντας ότι είναι ψεύτικος και ότι απλά επισκέπτεται μέρη όταν είναι ήσυχα. Έτσι, τώρα ο Javier απάντησε άμεσα σε έναν σχολιαστή που ζήτησε περισσότερες αποδείξεις, δημοσιεύοντας πλάνα από τη θέα του από τον τελευταίο όροφο ενός ξενοδοχείου της Βαρκελώνης στο οποίο διαμένει αυτή τη στιγμή.

@unicosobreviviente Responder a @diegogr01_ ♬ sonido original - Javier

Το κλιπ που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας δείχνει αυτό που συνήθως θα ήταν ένας πολυσύχναστος κόμβος της πόλης, αλλά στο βίντεο του Javier είναι εντελώς άδειο - και έτσι μοιάζει αρκετά εγκαταλελειμμένο, όπως περιέγραψε.

Εν τω μεταξύ, οι σκεπτικιστές έσπευσαν επίσης να επισημάνουν ότι ένα πουλί φάνηκε να επιβιώνει από την όποια καταστροφή υποτίθεται ότι συνέβη στη Γη, καθώς εντοπίστηκε να πετάει στον ουρανό μέσα στο πρώτο δευτερόλεπτο του TikTok.

Ένα άτομο έγραψε: «Ξέχασε να επεξεργαστεί το πουλί».

«Υπάρχει ένα πουλί στην αρχή του βίντεο», είπε ένα άλλο άτομο.

Κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Ένα πουλί σε αυτό; Χμμμ...»

Εξόρμηση στην Αράχωβα, μέρος 2ο - Tips by Markos E06