O άνθρωπος που «πετάχτηκε» στα 400 μέτρα από ανεμοστρόβιλο αποκαλύπτει πως ένιωσε (vid)

Newsroom
O άνθρωπος που «πετάχτηκε» στα 400 μέτρα από ανεμοστρόβιλο αποκαλύπτει πως ένιωσε (vid)
Ένας άνδρας που εκσφενδονίστηκε 398 μέτρα μακριά μετά από χτύπημα ανεμοστρόβιλου μίλησε για την τρομακτική εμπειρία.

Ένας ανεμοστρόβιλος διέσχισε το Μιζούρι στις ΗΠΑ το 2006 και ο Matt Suter παρασύρθηκε από αυτόν με αποτέλεσμα να βρεθεί δεκάδες μέτρα μακριά. Αξιοσημείωτο είναι ότι έζησε για να διηγηθεί την ιστορία.

Ο Matt ήταν 19 ετών τότε, και η εμπειρία είναι κατανοητό ότι όλα είναι θολά, κυρίως επειδή έπεσε αναίσθητος στο έδαφος.

Μιλώντας στο CNN, είπε: «Λοιπόν, ένιωσα σαν - δεν ξέρω. Ήταν πραγματικά τρελό το πώς ήταν όλα. Μπορώ να θυμηθώ το μέρος του τροχόσπιτου στο οποίο βρισκόμουν να αναποδογυρίζει και τα πάντα. Θυμάμαι ότι χτυπήθηκα στο κεφάλι και μετά από αυτό ξύπνησα στη μέση ενός χωραφιού 400 μέτρα μακριά».

Ερωτηθείς αν θυμόταν ότι βρισκόταν στον αέρα, απάντησε: «Όχι, σίγουρα όχι. Η λάμπα που με χτύπησε στο κεφάλι με έριξε αναίσθητο».

Ο Ματ συνήλθε μετά από πέντε ή δέκα λεπτά και ήταν φυσικά εντελώς μπερδεμένος. «Ήμουν κάπως μπερδεμένος», είπε. «Δεν ήξερα τι συνέβη. Και σηκώθηκα, και τότε η αστραπή χτύπησε στο βάθος και φώτισε τα πάντα. Έτσι υπέθεσα ότι... εκεί που συνήθως βρίσκεται το τροχόσπιτο της γιαγιάς μου, είχε εξαφανιστεί. Έτσι ήξερα ότι κάτι κακό συνέβη. Και φορούσα μόνο το μποξεράκι μου. Έτσι σηκώθηκα, έφυγα, έτρεξα στο σπίτι του γείτονα της διπλανής πόρτας, πηδώντας συρματοπλέγματα και τρέχοντας όσο πιο γρήγορα μπορούσα σε έναν χωματόδρομο».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Είμαι ευγνώμων που είμαι ζωντανός, και οι μόνοι τραυματισμοί που είχα ήταν εκδορές στα πόδια μου από το τρέξιμο στο χαλίκι και ένα σκίσιμο στην κορυφή του κεφαλιού μου που - το οποίο με έκανε να κάνω πέντε ράμματα».

Το ότι επέζησε από θαύμα μετά το πέταγμα του ανεμοστρόβιλου άλλαξε για πάντα τον Ματ , και είπε ότι άρχισε να ευχαριστεί καθημερινά τον Θεό..

«Πιστεύω στον Θεό και άρχισα να πηγαίνω στην εκκλησία και ό,τι άλλο», είπε. «Και είμαι απλά ευγνώμων που είμαι ζωντανός μετά από αυτό».