Αγγελική Λάμπρη για meToo: «Είχα παγώσει, ήμουν σε κατάσταση σοκ» (vid)

Newsroom
Αγγελική Λάμπρη για meToo: «Είχα παγώσει, ήμουν σε κατάσταση σοκ» (vid)
«Ήταν κάτι που κουβαλούσα, κάτι που ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Είχα θυμώσει με τον εαυτό μου που δεν αντέδρασα τότε» εξομολογείται η Αγγελική Λάμπρη.

Καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου(17/12) η Αγγελική Λάμπρη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την καταγγελία κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου την οποία δημοσιοποίησε και η ίδια μεταξύ άλλων γυναικών πριν από δύο περίπου χρόνια.

«Ήταν κάτι που κουβαλούσα, κάτι που ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Είχα θυμώσει με τον εαυτό μου που δεν αντέδρασα τότε. Μόνο αυτό. Δεν μου είχε προκαλέσει άσχημα συναισθήματα για μένα, γιατί θεώρησα ότι ήταν καθαρά πρόβλημα του άλλου. Δεν τα ‘βαλα με τον εαυτό μου» δηλώνει για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε στο παρελθόν η ηθοποιός.

«Είχα παγώσει. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν… ήμουν σε κατάσταση σοκ. Όταν ξεπερνάς το σοκ, θέλεις να τα σπάσεις όλα. Τώρα πια, με όλα αυτά που έχουν γίνει, θεωρώ ότι δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο. Τότε αν ένα νέο κορίτσι που μόλις είχε τελειώσει τη δραματική σχολή τολμούσε να πει κάτι τέτοιο, δεν θα έβρισκε ποτέ δουλειά. Μπορεί να ακούγεται σκληρό αλλά είναι η αλήθεια. Τώρα ξέρεις ότι θα σε ακούσουν» δήλωσε η Αγγελική Λάμπρη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Αγγελική Λάμπρη παραδέχθηκε ότι δεν θα ήθελε να συμμετάσχει στο All-Star Survivor, ενώ χαρακτήρισε την πρώτη της συμμετοχή στο reality επιβίωσης ως μία «τρέλα εν μέσω καραντίνας».