TikToker «έκαψε» τους ακόλουθούς της: Έγινε μαμά στα 16 και τώρα στα 32 της ετοιμάζεται να γίνει γιαγιά (vid)

Newsroom
TikToker «έκαψε» τους ακόλουθούς της: Έγινε μαμά στα 16 και τώρα στα 32 της ετοιμάζεται να γίνει γιαγιά (vid)
Η 32χρονη σε λίγο καιρό θα αποκτήσει το πρώτο της εγγόνι, με το κόσμο του διαδικτύου να απορεί για την πραγματική της ηλικία.

Μια 32χρονη μητέρα,από την Αγγλία,που απέχει λίγες εβδομάδες από το να γίνει γιαγιά έχει μπερδέψει το κοινό του διαδικτύου.

Η Σάνον από το Γουεστ Μπρομ διηγείται την ιστορία της μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok, με το βίντεο να έχει γίνει viral στην Αγγλία.

Η Σάνον γέννησε την κόρη της στα 16 και τώρα η 16χρονη κόρη της περιμένει παιδί. Κάνοντας την γιαγιά στα μόλις 32 χρόνια ζωή της. Αυτή η περίεργη ιστορία έχει δημιουργήσει αμφιβολίες τόσο στο κόσμο του διαδικτύου όσο και στην τοπική κοινωνία. Η είδηση είχε ως αποτέλεσμα να την προσεγγίσουν τα τοπικά μέσα για να μάθουν την ιστορία της.

Σε συνέντευξη που έδωσε σε τοπικό μέσο της Αγγλίας, η Σάνον εξομολογήθηκε πως μόλις έμαθε την είδηση δεν ταράχθηκε καθόλου. Υποστήριξε πως θα είμαι δίπλα στο παιδί μου ότι και αν συμβεί.

@shann_32_xoxoxoxx She’s my double 😂❤️ 10 weeks to go!! I got her fully! I had her at 16 with no support & I swear on my life I’ll never ever let them down!! I got you fully ❤️ #fyp #foryoupage ♬ dźwięk oryginalny - Audios you might like

«Από τη στιγμή που είναι απόφαση της να γίνει μητέρα από αυτή την ηλικία, θα είμαι δίπλα της», ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη συνέντευξη της πρόσθεσε πως επειδή και η ίδια γέννησε σε αυτή την ηλικία, δεν εμπόδισε και τη κόρη της να βιώσει αυτό το αίσθημα. «Ο ερχομός του παιδιού μου άλλαξε την ζωή και αυτό πιστεύω πως θα γίνει και στην κόρη μου».

Τα σχόλια κάτω από τα βίντεο της ποικίλλουν , με τα περισσότερα να έχουν να κάνουν με το πόσο υποστηρικτική μητέρα είναι αλλά και ότι είναι υπερβολικά νέα για να γίνει γιαγιά.